Смарт часовникът – верен спътник в постигането на новогодишните цели

Спонсорирано съдържание | 17 дек 2023 09:00, Александър Попов
Смарт часовникът – верен спътник в постигането на новогодишните цели

Когато чуем „декември“, повечето хора се сещаме за украсена елха, красиво опаковани подаръци и ароматни коледни бисквити. Има обаче един също толкова важен момент, характерен за празничния месец, а именно – времето, в което правим равносметка за изминалата година и си поставяме цели за новата.

Може би за никого няма да е изненада, че най-често срещаната „новогодишна“ цел е влизането във форма и воденето на по-здравословен начин на живот. Всички сме го преживявали – първоначалните ентусиазъм и мотивация, които с напредване на времето утихват, а на преден план излизат многобройни работни и семейни ангажименти, които често ограничават времето ни. Въпреки това здравето е едно от нещата, които не бива да пренебрегваме.

В търсене на решение за излизане от този омагьосан кръг някои хора си намират „другарче“, с което взаимно да се мотивират и да споделят отговорността. Намирането на подходящ партньор обаче не е никак лесна задача, особено с различните графици на хората, кой от кой по-натоварен. И тук на помощ идват смарт джаджите.

Несъмнено едни от най-добрите „съотборници“ за постигане на по-здравословен начин на живот и навици са смарт часовниците. Благодарение на технологиите вече можем да следим здравните си показатели и да не губим мотивация чрез устройство, което е винаги с нас.

Почти сигурно е, че спортът и здравето ще са сред целите ни за следващата година. Точно затова от А1 предлагат избрана селекция от смарт часовници с до 80% отстъпка и 50% отстъпка от плановете Unlimited Ultra и L за първите 12 месеца от договора. С тази празнична оферта клиентите на телекома ще могат както да си направят коледен подарък, така и да стартират новата година с верен помощник по пътя към по-здравословен начин на живот. А ето и какво включват смарт предложенията на А1.

Samsung

Феновете на Samsung могат да намерят две страхотни устройства в селекцията – Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43мм LTE и по-бюджетното предложение – Samsung Galaxy Watch 6 44 мм LTE. И двата модела поддържат услугата Extra SIM и притежават множество функции за спорт и здраве.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43мм LTE идва с 1,31-инчов Super AMOLED, а мощният му процесор позволява на устройството да работи до 40 часа само с едно зареждане. Част от функциите му включват – сензор за измерване на телесната температура, ЕКГ, сатурация на кислород в кръвта, проследява качеството на съня и още много. Сега смарт часовникът може да бъде закупен на цена от 16,50 лева на месец с план Unlimited Ultra.

Samsung Galaxy Watch 6 44 мм LTE от своя страна притежава 1,47-инчов Super AMOLED дисплей и поддържа над 90 вида тренировки, сред които плуване на закрито, йога и персонализирани спортни дейности според вашите желания. По време на кампанията може да бъде закупен на цена от 11,50 лева на месец със същия план.

Huawei

Две са и предложенията на Huawei от серията GT 4 – едно за дамите и едно за господата. И двете устройства се характеризират с изключително дълъг живот на батерията, а освен това са съвместими както с Android, така и с iOS. Смарт часовниците са оборудвани с 24/7 мониторинг за здравето, който включва функционалности като: сензор за сърдечна честота, индекс на способността за бягане (RAI), сатурацията на кислород в кръвта, проследяване на съня и т.н. Устройствата разполагат и с функцията AI Running Plan, чрез която можете да персонализирате тренировъчното си изживяване.

Предложението за господата – Huawei GT 4 46 мм, се предлага в стилен черен цвят и корпус от неръждаема стомана, а това за дамите – Huawei GT 4 41 мм, в нежен бял цвят и кожена каишка. И двете устройства могат да бъдат закупени с 80% намаление или за 1 лев на месец с мобилен план Unlimited Ultra.

Xiaomi

Последен, но не на последно място по атрактивност, е смарт часовникът Xiaomi Redmi Watch 3, наличен в два цвята – черен и слонова кост. Това устройство е перфектният избор за хората със забързано ежедневие, тъй като батерията издържа до 12 дни с едно зареждане, а теглото му е само 37 грама, което го прави лек и удобен за носене без да го лишава от множеството му функции. Някои от тях са за проследяване на сърдечен ритъм, качеството на съня и наситеността на кислород в кръвта, както и поддържането на 121 спортни режима. Моделът се предлага със 70% намаление, а цената му започва от 1 лев на изплащане за 24 месеца с тарифен план Unlimited M.

Всички тези устройства могат да бъдат закупени от А1.bg и от магазините на телекомуникационния оператор. Благодарение на коледната кампания смарт часовниците от селекцията на А1 могат да бъдат закупени на промоционална цена с всички планове Unlimited. Само за плановете Unlimited Ultra и Unlimited L клиентите ще могат да се възползват от 50% намаление от цената за първите 12 месеца от договора.