Денков игра волейбол с ученици

Премиерът и министри бяха в 68 СУ "Акад. Никола Обрешков" в София
19 дек 2023 16:38, Петър Бойчев
14
Денков игра волейбол с ученици
Снимка 24 часа

Премиерът Николай Денков и министрите на спорта, образованието, транспорта и туризма Димитър Илиев, Галин Цоков, Георги Гвоздейков и Зарица Динкова се срещнаха тази вечер с учениците от 68 СУ "Акад. Никола Обрешков" в столичния жк "Дружба". Николай Денков поигра волейбол, докато министър Динкова се хвана на хорото, а след това се включи и в занимания по рисуване.

Не искам да коментирам сблъсъците в парламента, не трябва да има такива неща. Моят призив е: винаги мислете какво правите, защото това се вижда по телевизията и се вижда от хората. Не са приемливи тези неща. Всеки трябва да си носи отговорност за действията си. Това коментира премиерът във връзка с покачването на напрежението днес между народните представители.

В отговор на въпрос дали сблъсъците днес блокират работата на парламента, министър-председателят каза, че със сигурност това пречи и миналата седмица действително се е стигнало до блокаж. По думите му това е проблем. Денков обаче не очаква да има неприятни последствия и проблеми със съдържанието на държавния бюджет.

На въпрос за бюджета на НЗОК и ДОО Денков каза, че всичко, което е внесено, е изключително добре обмислено и той няма притеснения в това отношение. Винаги един по-задълбочен дебат не само може да промени нещо, но може по-добре да обясни какви са причините и доводите да се вземе едно или друго решение, каза премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: волейболученициДенков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Господи плибери си версиите....
7
2
 
3
 
! Отговори
Алхимик Дренков преди 4 месеца
На снимката се е разпънал като дърводелски метър
6
2
 
4
 
! Отговори
Денко КапОтя преди 4 месеца
Няма ли някой левент младеж да направи забивка директно в плъхското му личице? Давам стотачка за документирана забивка!
5
2
 
3
 
! Отговори
СмурФчу преди 4 месеца
Че гномчето може ли да скочи на мрежата или той забива отдолу хахахаааааа....
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Борисов с мачлета, Денков на волейбол, абе, тия хора не са ли назначени на друга длъжност за вършене на други работи? Да вървят да кандидатстват за мястото на Боби михайлов, току виж свършили нещо. По-вероятно ще забатачат още повече нещата.
3
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Цените са по-нормални от много време насам.. не ти е това проблемът!
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А спортният министър прави опити в кабинета по химия
1
3
 
5
 
! Отговори
Я стига, бе преди 4 месеца
Измисли нещо свое! Само копираш! И си оставаш все същия безличен човечец! царятЪ караше влак; Борисов подкара дризина и вкарваше гол след гол на Бистришките тигри; Радев се въртя на коремни преси; Киро простото шпореше вълни и рошеше вълната на сивия кардинал. , а това недоразумение блъска топката!Колкото и да те мъчат, няма как да станеш народен любимец, Дренков