Преяждане по празниците - как да си върнете формата?

Не се обвинявайте и не започвайте драстични диети
13
Преяждане по празниците - как да си върнете формата?
Снимка: iStock

Прекалявате с удоволствията на коледните празнененства с офиса и приятелите и след това се заричате, че няма да правите същото на самия празник. Коледа обаче идва и баницата, питката, бисквитите и поръсените с пудра захар десерти изглеждат твърде вкусни, за да им устоим. След това, седмица по-късно, е Нова година и чашите с шампанско са малко повече от обикновено. И е добре да се наслаждавате на всички тези неща. Здравословно е да не сте толкова стриктни с диетата си, че да не изпитвате удоволствие от храната.

Все пак празниците минават и вие се чудите как точно да влезете отново в релси. Обмисляте тотално спиране на захарта, газираните напитки и тестените изделия. Смятате да преминете само на салати, яйца и вода. Подновявате картата си за фитнес и обещавате, че ще ходите всеки ден, дори по няколко пъти.

Всичко това е чудесно, но понякога е невъзможно. Все пак ежедневието ви не се състои само от свободно време за фитнес или готвене на здравословни ястия и броене на калории. Влизането във форма след празниците звучи трудно и неприятно, но не трябва да бъде такова. То може да се превърне в един забавен хранителен режим, който да следвате през цялата година.

Този път, за да започнете новата година със здравословно миселене, поставете си малки цели и спрете да ядете храни, които са вредни за вас. Връщането в правия път и намирането на баланс след толкова обилни трапези и алкохолни нощи не е състезание.

Как да се върнете във форма след празниците можете да разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
4х5. Първите пет набирания бяха болезнени. Накрая пет коремни и това е.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
90% са дебели кой ти гледа формата :)))
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Първо и единствено правило - ами просто не преяждайте. Иначе, тая статия я публикувате всяка година. Следва тая за алкохолния детокс.
5
0
 
4
 
! Отговори
100% Бай Ганьо преди 3 месеца
Що да искам да си връщам формата?Преди коледа бях 150 кила нер.Защо да искам отново да съм такъв?
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е чакай де, още не сме изяли цялата храна от Нова година, баници, баклава, мезета и т.н., а има и останали от коледните сармички. Да доядем храната, пък после ще влизаме във форма, не е спешно, тя формата няма да избяга.
3
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
С леко тичане за час. Днес ме боляха краката, но потичах
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Напротив, коги съм преял съм баш у форма.
1
9
 
6
 
! Отговори
Иван преди 3 месеца
Защо не позволявате на влюбена мъжка двойка да се целува страстно по улиците и да се докосва нежно? Такъв заряд преминава през тялото когато мъж нежно докосва кожата ти и те обсипва с целувки. Свързваш се с космоса. Мъжете трябва да бъдат насърчавани нежно да целуват по устните други мъже.