Естествен маникюр – идеалната минималистична визия

Когато не искате да си правите нещо екстравагантно
0
Естествен маникюр – идеалната минималистична визия
Снимка: iStock

С хаштага #naturalnails (в превод „естествени нокти“), натрупал над 3 млрд. гледания в TikTok, не е изненада, че тенденцията за по-семпъл и елегантен маникюр е основна през настоящия сезон. Много инфлуенсъри и известни личности изоставиха ярките цветове и тежките дизайни за нокти в 2023 година и заложиха на по-леки и не чак толкова набиващи се на очи опции. Това, което виждаме в момента, е масова миграция към по-простото изкуство за нокти и едноцветни дизайни.

Виждали сме концепцията „по-малкото е повече“ в други тенденции за красота и мода. За да продължите да изглеждате свежи, здрави и естествени, следвайте този минималистичен стил върху ноктите си. Независимо дали сте твърде заети, за да отидете в салона или искате да спестите пари, ето как да включите тенденцията за естествен маникюр в рутината си.

Какво представлява тенденцията

В основата на тази тенденция са вашите естествени характеристики на ноктите – поддържайте цветовете и рисунките си прости. След популяризирането на модата „тих лукс“, в която се включва носенето на скъпи дрехи, но без наличието на огромни щампи върху гърдите, тази форма на ноктите е задължителна. Създаването на по-малко екстравагантни нокти е идеалният начин да допълните стилния си и елегантен външен вид.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: нокти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации