Съвети за стил: 5 чифта обувки, които пасват на всичко

Независимо от стила ви, те ще са чудесно допълнение
1
Съвети за стил:  5 чифта обувки, които пасват на всичко
Снимка: iStock

Идеята за капсулни колекции и основни неща в гардероба вече се превърна в основна цел за много модни инфлуенсъри и известни личности. Това ни кара да се чудим всеки път, когато пазаруваме, дали дадена дреха ни е нужна, или просто ни харесва като разцветка. Дали ще я носим повече от веднъж, или ще я захвърлим след изтичането на сезона. Опитваме се да съчетаем любовта към модата с устойчивостта и грижата за природата.

Един от основните начини да съставим капсулен гардероб е като се вгледаме сериозно в дрехите си, които са най-трудни за съчетаване. Колкото и странен да изглежда един тоалет обаче, той винаги може да бъде подобрен с правилния чифт обувки. Тук има няколко категории, в които трябва да се впише един модел – удобен, лесен за поддръжка, универсален и разбира се – стилен.

Може би не е изненадващо, че отбелязването на всички тези категории невинаги е лесно за изпълнение, но има няколко печеливши чифтове обувки, които може да използвате ден след ден. Така че забравете за преходните тенденции и модни прищевки, защото ние имаме пет безотказни стила обувки, които преминават теста на времето и модата.

Кои са 5-те чифта обувки, които пасват на всичко, разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: обувки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каквито и да са обувките, важното е жената да е с тънки глезени. Колкото и хубаво лице да има и горе долу добра фигура, като видя, че е посадена на 2 трупчета - крак равен от коляното до петата и ми се отщява.