Съдът отхвърли молбата на Болдуин, ще има дело

Присъдата ще бъде произнесена през лятото
26 май 2024 09:35, Петър Бойчев
12
Съдът отхвърли молбата на Болдуин, ще има дело
Снимка БГНЕС

Съдия от щата Ню Мексико отхвърли искането на Алек Болдуин за отхвърляне на единственото обвинение срещу него за стрелба с фатален край на снимачната площадка на филма „Ръжда“, като по този начин делото ще бъде гледано през лятото, съобщи АП.

В петък съдия Мери Марлоу Сомър потвърди обвинителния акт, с който Болдуин е обвинен в едно непредумишлено убийство при смъртта на операторката Халина Хъчинс през 2021 г. Съдията отхвърли доводите на защитата, че прокурорите са пренебрегнали правилата за работа на голямото жури, за да отклонят вниманието от оневиняващи доказателства и свидетели.

Специалните прокурори отхвърлиха обвиненията, че производството пред голямото жури е било опорочено, и заявиха, че Болдуин е направил „безсрамни“ опити да избяга от вината, като подчертаха противоречията в изявленията му пред правоприлагащите органи, пред регулаторните органи по безопасност на труда и в телевизионно интервю.

Решението от петък премахва една от последните пречки пред прокурорите да изправят Болдуин пред съда през юли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: делоболдуинубийство
Още от Миш-маш
Градинска фея - най-подходящата мода за сезона
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
ЗЛОБЧОВЦИ преди 3 седмици
До АнонименТи луд ли бе?всеки,който борави с оръжие тука,знае за какво става дума....Първо,никой не. дава заредено оръжие на някой.Второ,този,който стреля трябва да се убеди дали е заредено или не...глупости на търкалета....всички са били напушени....
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Има пари ... така че всякакви молби ще му бъдат отхвърляни. Адвокати, прокурори и съдии и те семейства хранят. Ще има куфарчета с долари разменяни под масата ... Като олекне с поне 60% от спестяванията си , ще го побявят за невинен. Но не по-рано. Подкупите и изнудването не са български патент а едно от основните качества на Демократичния свят.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тоз Алек го разкостиха направо, но не разбират, че в Ергенът с 26 жени и никоя да не ти хареса е сложно, той просто си изпълняваше ролята :))) Като си с толкова много жени, просто е ужасно, щото ако избереш една, другите ще ти се сърдят :)))
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тоя кой беше убил
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Страшно ми е противен като физиономия, не знам как са го определяли като секссимвол навремето :)))
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Богатото еврейче така или иначе ще отърве пандиза, макар точно той да е най виновен. Бил е продуцент и е наел една 22 годишна кифла да отговаря за оръжията, понеже му излизало по-евтино от това да си наеме истински специалист. Като стана белята, иска само на нея да прехвърли вината..
2
2
 
8
 
! Отговори
Игра на полове преди 3 седмици
Да не би в някое интервю преди инцидента Болдуин да се е изказал нещо я против Израел, я против Украйна та сега така то гонят до дупка?
1
8
 
2
 
! Отговори
Хи хи преди 3 седмици
Алек Болдуин е путлераст и стреля по украинци !