Стоян: На половината айдъли телефоните им звънят с Кен Лий

За разликата казарма-Music Idol
25 апр 2008 10:55,
27
Стоян: На половината айдъли телефоните им звънят с Кен Лий
Снимка: mp3.bg

Макар да не е стигнал до финала на Music Idol, на Стоян Петров Цонев, както е пълното му име,  това предаване му е донесло много. Поне така твърди той самият и ние не можем да не му вярваме, защото е изключително искрен и позитивен човек.

На всичкото отгоре е точен до секундата и е толкова сладкодумен, че дори след официалната ни среща се поразходихме заедно.

Това, което ще прочетеш по-долу е само малка част от нещата, които научихме за него по-рано днес, а те са повече от интересни.

Увери се сам: 

Нека да започнем с въпроса коя задача в Music Idol ти допадна най-много?

По принцип всички бяха интересни, но според мен аз не изпях тази песен, която би ме показала на хората така, както най-добре бих се представил. Не ми дадоха такава задача. 

Притеснява ме това, че хората най-вероятно ще ме запомнят с изпълнението на песента на Сашо Роман...

Защо смяташ така?

От всякъде чувам коментари за това. Не ме е срам от това, но все пак не мисля, че хората трябва да ме запомнят така.  Между другото, като стана дума за това си мисля, че да пееш на български е изключително трудно.

Нещо повече – това е критерий. Защото всеки може да пее на английски и да звучи добре. Но най-големия майсторлък в пеенето в България е пеенето на нашия език.

Все пак кажи коя песен би ти подхождала най-много и която би те представила най-добре.

Това е песента, която сгреших, уви. Patience на Take That. Много я харесвам, тя е уникална, но я обърках, защото мисля, че преекспонирах емоциите си.

Още от Стоян

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
stanislav преди 15 години
plasheshto e,che tolkova mnogo mladi bulgari haresvaha i predpolagam haresvat Ivan,ne moga da kaja dali e dobar pevec,no facta,che povedenieto mu se haresa na dosta glasuvashti me pritesnyava,nadyavam se da sa ostanali i vuzpitani hora v BG
25
0
 
0
 
! Отговори
DiDe преди 15 години
Браво на Стоян! Познавам го и знам, че той е човек на изкуството, тази сцена не го заслужаваше!
24
0
 
0
 
! Отговори
Dimityr преди 15 години
Стоян е отличен певец,не се е явил на конкурс за жигола та да обсъждаме сексуалната му ориентация.
23
0
 
0
 
! Отговори
Лилия преди 15 години
Стоян, много добър певец си,не се тревожи ,че не си на финала това е фалшив кионкурс.Поднасям ти моето възхиптение,а и единственият ,който разбира от музика на този конкурс Вили ,казва добри неща за теб.
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
за какви морални ценности ми говоритемалкото което изгледах от айдъла ме отвратитова което видях беше как някаква грозна кадъна си позволява да обижда деца и някакув дебелак да се гаври с други пълни дечицатези същите много знаят, но я да застанат срещу най дебелите певци и певици да видим тогава дали трябва да си слаб за да си добър певец. ще изброя няколко имена: есма редзепова, монсерат кабайе, дебелите тенори и т.н.
21
0
 
0
 
! Отговори
Марая Кери преди 15 години
Момиченце малко, певците ги харесваме за таланта и артистичността им.Ти гледаш на Иван като на сексуален обект,но не като на певец, защото той не показа може ли или не може да пее.Как така разбра колко е голям Иван.Бих казала че голямата е Нора, защото е фантастична, но това е друг въпрос.Вашето поколение израстна без стойностни морални ценности, чалгата е най-хубавата музика, простотията е свобода, затова и не можем да ви упрекваме.Иван се харесва от хора, които не знаят, че няма нищо по красиво от възпитания и толерантен човек, нещо, което е много рядко срещано у нас, затова е и непознато сред младото поколение.
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Валя Хасан , аз съм ти най-големия фен . Ще се омъжиш ли за мен , ела в Столицата ще заживеем заедно , ще си отгледаме дечица . Ти ще ми пееш нежно на английски , а аз ще тупам килими . Обичам те ....
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Иван беше най-*** и просто парче. Тези, които го харесват, трябва да се срамуват от афинитета си към простотията на българина. :)))
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Иван е най-големия ТЪПАН*Р!!! Аман от цензура!!
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
До всички фенки на Стоян - забравете за него, той е с обратни наклонности! А Иван беше Най-големия !!!
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Samo ne razbrak vrazkata mezhdu zaglavieto i teksta. Vatre niama nito duma za Valentina i neinoto izpalnenie.
15
0
 
0
 
! Отговори
nina преди 15 години
obi4am te...golqm si sladur...
14
0
 
0
 
! Отговори
- преди 15 години
На половината айдали телефоните им званят с Кен Лий -по голяма смешка няма на къде.Това е егати простотията и селяния.Журито едва не припадна от смях на появата на жена, пееща песента .А тя извади голяма визия , като на Дракула.
13
0
 
0
 
! Отговори
Ceasar преди 15 години
Toia *** da hvane da pushi nekoi k-u-r vmesto taia pura za 5 leva, po shte mu otiva
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Стоян е много годин! има страхотна визия! Направо бих се влюбила в него... :-)Искам някой ден да ида при него на причесчица...А и е моята зодия - Скорпион - няма по-яка зодия, аз се чудех защо ме грабна още първия път, когато го видях, а той бил зодия скорпион, мноу ясно...
11
0
 
0
 
! Отговори
АполоНет преди 15 години
*** кво го гледате тоя п**** бе, да се махат всички п**** от музик айдол ... д**** неговатата мама и на Денислав и всичкиПоздрави Бай Андон т**** от АполоНет !
10
0
 
0
 
! Отговори
hotkisses преди 15 години
otnosno pesenta s koqto im zvanqt telefonite e mnogo hubava,no ne i vyv tozi variqnt v koito breshe izpqta vyv muzic idol.
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не може да разберете, че какъвто народът, такова и шоуто. Прости хора, просто шоу. Това е. Да въздигнеш в култ една простотия като национална кауза, това само на българин може да хрумне.
8
0
 
0
 
! Отговори
- преди 15 години
Доста семейства нахрани Иван Ангелов във ***, доста.Доста пари им направи на водещите, трябва да му целуват подметките на обувки.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Няма по-*** шоу!