Самурай ще кръстоса меч с английски рицар в София*

Сатоши Томи и Марк Найт ще се изправят в битка за българските фенове на 22 септември в два от най-популярните софийски клуба
20 сеп 2006 15:15,
Самурай ще кръстоса меч с английски рицар в София*
Сатоши Томи и Марк Найт ще се вкопчат за вниманието на българската клубна публика Снимки: United Partners/Агенция Прима
Едни от най-големите имена на световната клубна сцена ще се изправят в битка за българските фенове в петък вечерта, 22 септември.

Това са японският електро-хаус гуру Сатоши Томи (Satoshi Tomiie) и англичанинът Марк Найт (Mark Knight).

Двамата ще забиват едновременно в двата най-популярни клуба у нас, като „рицарското“ парти започва от 23:00 в Ялта, а в Червило пред пулта ще застане Сатоши Томи.

Феновете и на двамата пък ще могат да комбинират и двете партита стига да могат да си позволят по около 20 лева вход за всяко едно от местата.

Марк Найт е един от най-търсените диджеи на планетата, талантлив продуцент и ремиксатор. Перфектните му миксове от години озвучават световни елитни денс клубове от Америка до Далечния изток.

Кариерата си Марк започва през 90-те години в популярния лондонски клуб Ministry of sound, където в продължение на дълги години динамичните му сетове нажежават атмосферата на съботните партита на клуба. Ремиксът му на парчето на Кайли Миноуг - “Can't Get Out Of My Head” пък оглавява световните денс чартове.

Поради големия интерес към Сатоши Томи, музиката му ще звучи и в двете зали на Червило, като на екранa в малката зала сетът ще бъде излъчван на видеоекран на живо.

Сатоши Томи идва за втори път в България, като неотдавна бе гост на парти в Зимния Дворец, където пускаше в една вечер с дръм енд бейс легендата Grooverider.

*Марк Найт (Knight) – (англ.) рицар

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание