Ер Малък се завърнаха - издават концерта в Маймунарника

Ер Малък смятат да издадат на диск участието си от концерта на радио Тангра Мега Рок от миналия четвъртък в столичния клуб Маймунарника
26 сеп 2006 18:16,
Ер Малък се завърнаха - издават концерта в Маймунарника
Ер Малък на концерта на Тангра Мега Рок. Снимки:Елена Ненкова

Ер Малък смятат да издадат на диск участието си от концерта на радио Тангра Мега Рок (вижте снимки от концерта тук) от миналия четвъртък в столичния клуб Маймунарника.

На събитието свириха и откритията на радиото Saltriver и Gabana, а освен тях се изявиха C4, Leepra De Lux и Cigaretta.

Нов албум ще има някъде през март другата година. През това време може би ще пуснем един буутлег с концерта в Маймунарника, организиран от Тангра Мега Рок”, коментира специално за Dnes.bg Адриан Иванов (кийборд) от Ер Малък.

Записът, който стана от този концерт, е страхотен и мисля да го пуснем до Нова година, като вътре ще има и едно нова песен. За нея Орлин (барабани) ще запише ударните в студио в Англия и тук ще ги смесим.”

За първото си участие от години насам, групата излезе с нов басист, тъй като се оказа, че поради заболяване Ивайло Петров не може да продължи да свири. Новото попълнение се казва Владо и е познат на публиката като басист на група Балканджи.

Бяхме под огромно напрежение, тъй като към всяка една банда, която се събира отново, има огромни очаквания. Всеки те гледа под лупа. За щастие, след първото парче се поотпуснахме и отново бяхме както едно време”, убеден е Адриан, който сподели, че въпреки това, че Орлин живее далеч, групата ще продължи да прави музика, използвайки възможностите на интернет:

За новия албум ще си пращаме записи в интернет, и когато имаме вече яснота върху песните, Орлин ще си дойде и ще ги запишем в студио наведнъж. Освен това вече сме готови за лайв участия. Вече сме истински действаща група. Искам да благодаря на всички, които ни дочакаха”, благодари на феновете Адриан.

(вижте снимки от концерта тук)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание