Терористка пристига за концерт в София

Скандалната НАТО пристига за мега концерт у нас, ще участват още куп звезди
26 сеп 2006 16:38,
Терористка пристига за концерт в София
От няколко месеца мистериозната изпълнителка има желание да пее у нас. Снимка:Ка Мюзик
Сензационната руска група НАТО, най-накрая ще изнесе така мечтания концерт в България, заедно с още 7 световни звезди. От няколко месеца мистериозната изпълнителка има желание да пее у нас и това е вече факт, благодарение на радио и телевизия Сити, които поканиха нея и групата й за безплатен концерт на площад „Батенберг“ на 15 октомври.

Изричното желание на руснаците било да пътуват с бизнес класа от Москва, както и никакви сандвичи, вафли и бързо приготвени храни на трапезата зад сцената.

Останалите световни звезди, които ще пеят безплатно за българските фенове са румънците Akcent, Danzel – един от 12-те финалисти на белгийската версия на Pop Idol, шведката September, Sylver, Velvet, горещата холандка Elize и дамската банда Clea.

Всички те ще изпълнят по две парчета, а именно последната им песен, както и най-големият си хит до момента. По този начин от сцената ще прозвучат горещи парчета като: “Kylie”, “Pump it up”, “Satellites”, “Lay all your love on me”, “Mi Amore”, “I'm no latino” и “We don't have to take our clothes off”.
От медията обявиха, че звездата с най-висок хонорар е Elize, а с най-нисък румънците Акчент.

От българска страна наред с другите изпълнители ще се изявят с по една песен Лилана, Лили Йончева и Мастило, а Ъпсурт ще изпълнят две.

В 15:00 часа на деня преди концерта 15 октомври, движението по жълтите павета ще бъде спряно, а шефът на Радио и Телевизия Сити Камен Спасов съобщи, че очаква повече хора от миналия концерт на медията през февруари.

Тогава според данни на г-н Спасов са присъствали около 25 хиляди души. Именно поради тази причина този път звука е увеличен от 80 на 120 kW, а по средата на тълпата ще бъдат поставени високоговорители, за да може и хората по-отзад да чуват звука.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание