Звезди от “Стар академи” се съблякоха в "стерео" клип

Дани и Мариела от риалити шоуто за звезди се включиха в клип на странни "типове"
27 сеп 2006 15:45,
Звезди от “Стар академи” се съблякоха в "стерео" клип
Дани и Мариела в "стерео" клипа. Снимка: Агенция Т4
Двойката Дани и Мариела, станали популярни от телевизионното шоу “Стар Академи”, ще се разсъблекат, но само на думи, за новия клип на групата Стереотипове „Обичам те, събличай се".

Както стана ясно, снимките на новия клип на бандата в подземен столичен клуб не минали без инциденти.

Всички момичета от балета, нает за снимките, се разтичали в паника след като неочаквано тока в заведението спрял. Основните лица от Стереотипове – Тип 1 и Тип 3 обаче не загубили самообладание и докато чакали отново светлината, направили “unplugged” изпълнение на хита си от 1987 г. - „Струни от любов".

Според легендата групата е прекарала последните 17 години заключена в мазе и все още не може да се осъзнае от промените след 10 ноември.

Когато пуснали тока, „Стереотипове"-те открили, че екипът се е увеличил с още трима души – двама клошари, пожелали да запазят анонимност и кучето Ратко. За сметка на това обаче няколко от бутилките на бара били изчезнали.

В края на краищата се оказало, че причината за инцидента е старата електрическа китара на Тип 3, която изгоряла при токовия удар.

Мечтата ни да участваме в „Бързи, смели, сръчни" се осъществи. Снимахме бързо и спахме още по-бързо по време на снимките", коментира в негова си рима Тип 1. Песента „Обичам те, събличай се" е първият сингъл от стила поп-хоп, който „Стереотипове"-те наскоро изобретиха.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание