Leftfield отбелязват 10 ноември

Пол Дейли, единият от фантастичното електронно дуо Leftfield, който и до ден днешен се изявява под това име, ще пуска за българските фенове на 10 ноември в София
6 окт 2006 15:55,
Leftfield отбелязват 10 ноември
Пол Дейли и Нийл Барнс. Снимка: leftfield online

Пол Дейли, единият от фантастичното електронно дуо Leftfield, който и до ден днешен се изявява под това име, ще пуска за българските фенове на 10 ноември в София.

Leftfield са едно от най-големите имена на електронната сцена на всички времена – наред с Underworld, Prodigy и Chemical Brothers.

Те са и най-обичаната електронна група у нас още от зората на клубната сцена с хитове като „Phat Planet”, превърнал се в химн на бирата „Гинес”, “Dusted” с участието на Руутс Манува, “Open Up” с участието на фронтмена на Секс Пистълс Джони Ротън и „Afro-Left” (по-популярно у нас като „онова от рекламата на „Загорка”).

Зад името Leftfield в началото стоят Пол Дейли – бивш член на Бренд Ню Хевийс, преквалифицирал се в DJ и електронен продуцент, и Нийл Барнс. Пол Дейли се разделя с колегата си през 2002, но продължава да свири като диджей под името Leftfield.

Участието му в България е голям жест към феновете на Leftfield у нас, защото той не приема повече от 20 дати за лайф на година.

Партито ще е в новия парти център „4-и километър“, който се намира именно на 4-ти километър в столицата.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание