„Остава“ предават на живо концерт от Лондон

Тази вечер (06.10.2006) група Остава ще изнесе концерт в Лондон, който ще бъде предаван пряко в интернет
6 окт 2006 13:39,
„Остава“ предават на живо концерт от Лондон
Част от Остава в Лондон. Снимка:Stroeja.com

Тази вечер (06.10.2006) група Остава ще изнесе концерт в Лондон, който ще бъде предаван пряко в интернет, съобщава Stroeja.com.

Участието на “Остава” ще стартира в 22:10 ч. /24:10 ч. българско време/ и ще бъде предавано директно чрез видео-уебкаст от www.theshowliveonline.com.

Три камери ще следят едновременно изявата на българската група в Brixton Telgraph. Сайтът ще бъде активен по време на самия лайф.

Два дни по-късно, на 8-ми октомври, музикантите от “Остава” и “DIaLoG” ще направят съвместен акустичен джем в английския бар “Cary”. Посещаемостта ще бъде с ограничен достъп и само с покани, но за сметка на това феновете на групите могат да станат съпричастни на събитието отново чрез интернет.

Лайфът ще може да бъде наблюдаван от 23:00 ч. българско време отново през www.theshowliveonline.com.

DIaLoG” ще промотират своя нов сингъл "Far Too Long". Парчето може да бъде чуто също така и на официалния им сайт - www.dialog-online.co.uk в секция “Музика”. Историята на формацията датира от 1998-ма година, когато музикалната им дейност се развива още в България, основно в Пловдив.

След период на затишие, групата се събира отново през 2004-та година в Лондон. Малко след това са поканени за съвместен лайф с “Basement Jaxx” в Брикстън.

Наскоро бандата напомни на бългаската публика за себе си, като записа съвместно парче с Милена Славова. Песента се нарича “Аре бе, Baby” и съчетава текстове на български и английски език.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание