Концерт на „Ново музикално училище“

Входът е свободен, а участие ще вземат Мариана Попова, Устата, Братя Мангасарян, Етиен Леви, какато и групите “Латинопартизани”, “Сафо” и “Хоризонт”
26 окт 2006 14:06,
Концерт на „Ново музикално училище“
Скоро може би няма да е проблем за никой да свири на кавал. Снимка: www.magazinche.com

Когато за първи път видях какво представлява проектът „Ново музикално учлище“, бях много щастлив, че най-накрая ще мога и аз да се науча да свиря на кавал.

Винаги много съм завиждал на един приятел, който се запали от някаква книжка за Орфей и овладя инструмента завидно бързо. Въпросното момче повечето хора го определят като такова дърво, че по- скоро от него би станал кавал, отколкото да изкара звук от такъв.

Е да, ама не и той взе, че се научи. Така че дори да се чувствате абсолютен музикален инвалид, може би не е лоша идея да се пробвате на някой инструмент, стига да желаете.

На 3 ноември в зала „България“ ще се проведе концерт в подкрепа на „Ново музикално училище“. Входът е свободен, а участие ще вземат Мариана Попова, Устата, Братя Мангасарян, Етиен Леви, какато и групите “Латинопартизани”, “Сафо” и “Хоризонт”.

Създателите на училището Цветан Георгиев и Мартин Иванов също ще се включат в концерта с техните музикални формации „Конопус„ и “Мартин Иванов Квартет“.

За добро или зло, засега няма информация за млади таланти от академията, които ще вземат участие в концерта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание