The Killers помагат на британските банди да пробият в Aмерика

Вокалистът на американската група The Killers е голям фен на британските рок банди и ще им съдейства да пробият в Америка
22 ное 2006 14:25,
The Killers помагат на британските банди да пробият в Aмерика
The Killers са готови да вкарат на необятния американски пазар своие европейски колеги. Снимка: корбис
Рядко се случва в Америка да пробие изпълнител от друг континент. Консервативните американски слушатели винаги са залагали главно на родната продукция, но все повече групи от Острова се опитват да направят голям пробив във Щатите.

Брандън Флауърс от The Killers разкри, че е голям фен на британските рок групи и ще направи всичко възможно, за да им помогне да завладеят публиката в Америка. Като за начало вокалът на американската банда ще запише съместно парче със своя колега от Razorlight - Джони Борел. То ще е кавър на „Romeo And Juliet“ на Dire Straits.

The Killers са формирани в Aмерика, но имат доста брит звучене. Групата е била вдъхновена първоначално от Oasis, за да достигне сегашния си стил. Първият им албум Hot Fuss имаше огромен успех, а съвсем наскоро излезналия втори албум Sam's Town се очаква да е дори още по успешен.

На церемонията на Европейските награди на MTV, The Killers спечелиха приза за най-добра рок група, но взимайки наградата Брандън каза, че според него англичаните от The Muse я заслужават повече.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание