Аксел Роуз би шута на поддържащата си банда

Аксел Роуз уволни бандата, която трябваше да го подгрява цели три седмици. Още след първото шоу, той се отказа от услугите на музикантите по доста груб начин.
28 ное 2006 14:51,
Аксел Роуз би шута на поддържащата си банда
Джеси Хюз прилича повече на поддръжник на Джорд Майкъл, отколкото на рок певец. Снимка: Корбис

Докато всички се питат какво става с новия албум на Guns N' Roses, Аксел Роуз продължава да изнася концерт след концерт и не дава признаци, че тавата ще се появи въобще.

На 24-ти ноември вечерта, на сцената излязла групата Eagles Of Death Metal, която трябвало да подгрява Аксел и компания на поредния им концерт.

Техният стил обаче не допаднал много на публиката. Групата свири garage рок, който е бил на върха на популярността си през 60-те години.

И докато миниатюрна част от публиката откровено се забавлявала с веселата и танцувална музика на Eagles, мнозинството погледнало много скептично на музикантите, които се отличават с леко ироничен и странен стил.

За капак на всичко, когато на сцената се появил Аксел Роуз, той хванал микрофона и извикал:

Харесахте ли гълъбите на лайняния метъл? Не се тревожете, за последен път свирят с нас.” (Eagles Of Death Metal – Орлите на дет метъла в пр. от англ.)

Така Аксел набързо изритал бандата и то по доста груб начин, а тя трябвало да подгрява неговата група цели 3 седмици.

“Впечатленията ми бяха, че феновете не схванаха шеговития стил на групата... или пък мустаците”, коментира вокалът на Eagles Джеси Хюз.

Най-популярният музикант в групата е Джош Хом - известният китарист и вокалист на Queens Of The Stone Age, който се подвизава на барабаните в Eagles Of Death Metal.

В момента обаче той не концертира с групата, което сигурно е и причината да не ги посрещат много топло.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание