Фолклорна певица захвърли носията и навлече лисица

Любима на бай Тошо и Горбачов, но все пак никому неизвестна певица - Ана-Мария, смени имиджа, за да се класира в новото време
28 ное 2006 15:08,
Фолклорна певица захвърли носията и навлече лисица
Лисиците дадоха живота си, за да топлят живковата любимка през зимата. Снимка: АРА мюзик
Фолклорната певица Ана-Мария, "известна" с множеството си изяви на правителствени концерти от близкото ни комунистическо минало, засне видеоклим към новата си песен “Грешна и силна”.

В него тя съвсем демократично не залага на класическата носия, а вместо това облича палто от сребърна лисица, съобщиха от звукозаписната й компания по повод тоталната смяна в имиджа на Ана-Мария.

Освен с кожусите на бедните животнинки, певицата ще гастролира и по още два модерни тоалета. Видеото е заснето край Панчаревското езеро и в дома на певицата, който й е подарък от Тодор Живков.

Това обаче не е единственият подарък от бившия държавен глава, който също ще цъфне в клипа. Тя носи и сребърна огърлица уникат, подарена й след поредния правителствен концерт.

Ана-Мария е пяла не само пред Живков, но и пред Горбачов, Митеран и Фидел Кастро. Обиколила е половината свят като фолклорна изпълнителка.
Участвала е в Мистериите на българските гласове и е създателка на формацията “Фолк Династия”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание