Дръм енд бейз, комбиниран с джаз - съвсем съботно

Теодосий Спасов и най-добрите дръм енд бейз ди джеи в България ще представят Drum and Jazz vol2. в клуб Black Box
9 дек 2006 10:39,
Дръм енд бейз, комбиниран с джаз - съвсем съботно
Теодосий Спасов. Снимка: Булфото

Теодосий Спасов и най-добрите дръм енд бейз ди джеи в България ще представят Drum and Jazz vol2.

Това е един проект, в който можете да чуете електро-акустични преработки на музиканти, които записват с Кукер Мюзик, като като Теодосий Спасов, Антони Дончев, оркестър Карандила, Ева Квартет и др.

Събитието ще се състои в клуб Black Box и ще заема две зали. В първата зала ще е главната сцена, на която ще открие Ехо от HMSU. След него идва ред на формацията Блуба Лу, която ще представи последния си албум World Melancholy.

Трети в програмата са Теодосий Спасов и Сооh от HMSU, които ще представят албума Kuker Remixed. След тях идва ред на англичаните от EZ Rollerz.

След 3.00 сутринта на сцената ще излязат други популярни дръм енд бейз ди джеи, които ще забавляват публиката до ранни зори. Сред тях са Konspirator, Mocks, Targy, Ogonek и AcidTrip.

Във втората зала ще могат да бъде чут уникалният сет от Rez and Mloski (Jisatsuken/BG), както и великолепни електро парчета от дамата на българската брейк сцена Error Beauty, a добре познатите ни ветерани на електронната сцена Seko и Shamanez от Z-Dimension ще се изявят в новото си превъплащение с брейкор сетове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание