Седем лоши момчета ще се сбият в Студентски град

5 яки ди джея от странство и двама техни "палави" български колеги ще вдигнат нагоре с краката зала "Христо Ботев" в петък
14 дек 2006 22:08,
Седем лоши момчета ще се сбият в Студентски град
Изчезвайте на парти! Ще е яко, много ясно. Снимка: Корбис

Истинска адреналинна бомба ще избухне в Студенстски град този петък. Причината е, че цели 5 размазващи ди джея от странство, подкрепени от двама свои български събратя, ще разцепят с електронно парти зала „Христо Ботев“.

Отговорни за сблъсъка са трегерите от Renesanz. Петъчният делириум, “кротко” наречен
Generation Clash, е своеобразно продължение на първия голям екшън на ренесансовите момчета, който се развихри през септември и събра над 3 000 фена.

На сцената ще излязат Ben Sims от Великобритания, Valentino Kanzyani от Словения, D.A.V.E. The Drummer и Paul Mac, също от Великобритания, Viper XXL от Германия и българските им повече от яки колеги - Балтазар и JackRock.

Ben Sims притежава цели 5 собствени лейбъла и е един от най-търсените диджеи според организаторите. Той идва за втори път у нас, след цели 4 години. На словенецa Valentino Kanzyani именно Mr. Big - Карл Кокс, възлага задачата да ремиксира последното му ЕР, така че балканецът има с какво да побърка купона.

За
Viper XXL това също ще е втора изява в България, след като той взе участие и в партито System Error миналата година. Балтазар е един от най-популярните български диджеи и има редица изяви зад граница. Той, заедно с JackRock, е организатор на партито.

Цялото това великолепие ще се сипе от нечовешка 70 KW саунд система, светлините ефекти ще са с яки визуализации. А да, ще има и огнен пърформънс и танцьорки, които както чухме били безпощадно диви.

Така че грабвайте очилата, свирките и парти настроението, и се строявайте в петък вечер, точно в 22.00 часа, в зала „Христо Ботев“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание