Всеки ден концерт зад НДК

Ледената пързалка зад НДК ще се опита да осигури почти всеки ден група на живо, като на сцената ще се качват както млади групи, така и вече утвърдени такива
15 дек 2006 14:29,
Всеки ден концерт зад НДК
Пързалката може и да бъде огласяна от изпълнения наживо всеки ден. Снимка: Булфото

Ледената пързалка зад НДК продължава програмата си за подпомагане на младите изпълнители, въпреки срамния старт, който направи.

Ние, разбира се, се надяваме всичко да потръгне като хората, да няма повече гафове и да се радваме на сцена, на която всеки да може да се качи, стига да иска и да има какво да покаже.

В момента БГ радио се е наело със задачата да намери групи, които да свирят в началото, като на сцената ще се качи първо група Фронтеро, спечелила първия конкурс БГ таланти, организиран от радиото.

Очаква се и други групи и музиканти, подпомагани от БГ радио, да се появят скоро на сцената, като бяха споменати имената на Awake и Sky.

През почивните дни, както и в понеделник, на сцената ще излязат съвсем млади таланти – ученици от музикалното училище. Засега няма да има поп-фолк изпълнения на пързалката, но се планува да бъдат поканени и по-сериозни имена от българския шоубизнес.

Следващия петък, 22-ри декември, Gravity Co. ще изнесат концерт, който, за разлика от другите, ще е с билети. Хартийките обаче, освен за групата, ще важат и за ледената пързалка.

Остава само да пожелаем успех на начинанието и да се надяваме, че няма да има повече изцепки, нито стилови съображения, и пързалката ще даде равен шанс на всички млади изпълнители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание