Спайс Гърлс пред събиране

Много е вероятно петте спайски отново да се събератм; ако това станеq първото им изпълнение ще бъде на концерта в памет на принцеса Даяна, който ще се състои следващата година
20 дек 2006 11:15,
Спайс Гърлс пред събиране
Спайс гърлс оглавиха почти всички класации и после се разпаднаха. Снимка: Корбис
Много е вероятно Спайс гърлс да последвт примера на бой бандата Take That, която пожъна невероятен успех със завръщането си, и да се съберат отново. Това обяви Емма Бънтън, известна още като Бейби Спайс.

Бяхме много близо до събиране и преди Live 8, но Мел Би беше заета и нямаше как да стане” каза още Емма. Тя сподели още, че много би се радвала да събере със старите си колежки.

Наскоро две от бившите спайски, Мел Си и Гери Халиуел, се сдобриха, след като дълги години бяха скарани сериозно и това може да се окаже решаващо за прераждането на групата, която направи истински фурор в средата на 90-те.

Ако събирането стане факт, първото им изпълнение ще е бъде чак следващата година - на концерта в памет на принцеса Даяна.

Участие в концерта досега са потвърдили Сър Елтън Джон, Джос Стоун, Фарел Уилямс, Браян Фери, Дюран Дюран и Сър Андрю Лоид Уебър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание