Топ 15 на музикални сбивания

Вербалният спор не винаги е най-доброто решение - прецизният, здрав тупаник също помага
21 сеп 2007 18:36,
4
Топ 15 на музикални сбивания
Снимка: mp3.bg

Добрият стар юмручен бой все още е едно от най-добрите средства за разрешаване на всякакви спорове. А такива в света на музиката възникват често. Неслучайно най-голямото събитие на MTV наградите беше боят между Кид Рок и Томи Лий.

В тяхна чест mp3.bg представя един импровизиран ТОП 15 на най-яките боеве, свързани с музиканти, съставен от блогърите в Shout Мouth. Има и видео подплънка, където е възможно да се осигури такава.


15. Maynard James Keenan (Tool) срещу Фен

Фен се промъква на сцената по време на концерт на Tool и се опитва да си изпроси прегръдка - успява. Вокалът Maynard сръчно го тръшва, след което го хваща за гушата и не го пуска докато не свърши парчето, че дори и след това. Явно е фен на кеча, защото прилага интересни захвати.

14. Razorlight срещу Razorlight

През февруари вокалистът и басистът на британската група Razorlight се сбиват на сцената, по време на концерт във Франция. Първоначално Johnny Borrell и Carl Dalemo разменят остри думи, преди да пристъпят към по- изразителна аргументация. "Напоследък прекарваме много време заедно в автобуса на път и нервите ни са опънати малко.", казва барабанистът Andy Burrows пред публиката.

13. Kurt Cobain срещу охранител

Кърт Кобейн изяжда няколко здрави тупаника от охранител на концерт. После цялата група скача на здравеняка. Като гледаме видеото, не можем да кажем, че не си го просеше.

Вижте още плюс видео

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
...... преди 16 години
N: mn si prav mana kak ina4e 6utove tunici i na zemqta
2
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ужас
1
1
 
0
 
! Отговори
------------- преди 16 години
Ами как да се разбереш с един ,,надрусан'' освен с ,,един в десетката''