Molotov, Babyface Clan и Светльо & The Legends. Какво друго!

Един концерт, който не бива да пропускаш
6 мар 2008 16:35,
2
Molotov, Babyface Clan и Светльо & The Legends. Какво друго!
Molotov. Снимка: Тангра

Някои неща просто не можем и не бива да ги пропускаме. Затова миналата година се бяхме строили на предните редички на концерта по случай рождения ден на Тангра Мега Рок на Sheep on Drugs. При това не само шумният им индъстриъл беше причината да сме там.

Товава заедно с тях излязоха любимите ни Babyface Clan, както и новата банда на Насо Русков - Imbeciles & The Poison Umbrella и младите надежди от Lovers of the Bomb.

Тази година отново ни очакват повече от приятни изненади. Партито-концерт ще се състои на 11 април от 20:00 ч. в зала “Христо Ботев”

Хедлайнерите са носители на две Латино Грами награди, автори на 6 платинени издания. Разбира се, става дума за Molotov!

Бруталните мексиканци идват за първи път у нас, за да ни омагьосат с легендарното си латино шоу на живо! То включва невероятна смес от рок, хип-хоп, алтърнатив, латино, метъл и още нещо...

Освен тях, в купона ще се включат и родната булгарна тайфа Светльо & The Legends и еднократно възкръсващите през 2008 г. Babyface Clan!

Колкото до Молотов, ето малко факти, които ще ви накарат да им обърнете внимание:

Бандата има над 1 милион продадени копия по целия свят само от първия им албум. Освен това дискографията им съдържа двойно платинен албум в Испания, платинен албум в Чили и САЩ, четворно златен албум в Мексико, златен албум в Аржентина и Колумбия.

Зад гърба си имат супер успешно турне по стадионите на Латинска Америка в края на 2007 г. пред стотици хиляди зрители. В момента то продължава в Гуатамела, Салвадор, Никарагуа и Мексико.

Тяхна е музиката за култовия филм “И твойта майка също”.

Свирили са заедно с David Bowie, Metallica, R.E.M., Marilyn Manson и Hole.

Групата се състои от Тито Фуентес (вокали и китара), Мики Хуидобро (бас и вокали), Пако Аяла (бас и вокали) и Ранди "Ел гринго локо" Ебрайт (ударни и вокали), колективно познати под името Molotov.

Критиката обича да ги нарича “латино отговорът на Rage Against the Machine” не само заради пиперливите политизирани текстове, но и заради безпрецедентния успех, който групата жъне още с първия си албум "¿Dónde Jugarán las Niñas?".

Molotov са забранявани, гонени и сваляни от сцена в родината си. След като спират диска им от продажба по магазините, те излизат на улицата и си го продават сами. Едновременно с това, Molotov стават любимци на публиката по целия свят. На концертите им идват рапъри, рок фенове или просто хора, които искат да танцуват.

След почти тригодишна пауза, днес Molotov се завръщат на голямата сцена с шестия си поред албум "Eternamiente", издаден през октомври 2007 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Titillator преди 16 години
*** са ми любимци.Ще гледам да ги гледам!