Марая Кери победи Краля на рока

Певицата тръгна да покорява и рекорда на Бийтълс
4 апр 2008 09:38, Петя Славова
21
Марая Кери победи Краля на рока
Снимка: lovemariah.co.uk

Марая Кери победи Елвис Пресли, като застана на първо място в музикалната класация на “Billboard's” общо 18 пъти.

Това стана, след като композицията "Touch My Body" достигна първо място в класацията на престижното списание "Billboard's Hot 100" и така стана 18 сингъл на певицата, оглавил този хит-парад, който се съставя от продажби на аудионосители на територията на САЩ.

За сравнение, записите на Елвис Пресли са стигали до върха на “Billboard's” 17 пъти.

38 - годишната певица може да достигне, дори и да надмине рекорда и на Бийтълс, които имат 20 първи места в класацията.

Експерти от звукозаписната индустрия не изключват, че Кери може да подобри резултата на “ливърпулската четворка” и то съвсем скоро, след като на 16 април 2008 излезе в продажба последния й албум "EMC2".


 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Споко преди 1 година
Споко, ЕС има технологии, ЕС минава на високотехнологични квантово-кохезионни, хибридно-фузионни плаващо-водородни електроцентрали които се захранват с биогориво от човешки изпpaжнения. Хем ще си акат високотехнологични европейците, щем ще си правят енергия за европейската икономика.
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 122 Ще ти повярвам като видя деца на русофили заминаващи към росия.
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 121 Уж имат собствена селскостопснска техника, а крадат украинската. Що така?
21
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Селски срещу Сепски 0-4.....смях........
20
0
 
0
 
! Отговори
Daydream преди 15 години
.MariahCarey-bg.com/forum
19
0
 
0
 
! Отговори
Daydream преди 15 години
Ако не ви се четат глупави коментар и наистина разбирате от музика, харесвате Марая или още повече сте истински фен - това е мястото за вас .MariahCarey-bg/forum
18
0
 
0
 
! Отговори
DO-N:17 преди 15 години
BRAVO N:17 :) STRAHOTEN KOMENTAR.TO4NO OPISANO .PRO4ETOH GO S UDOVOLSTVIE.NO NALI SE ZNAE 4E ZLOBATA I ZLA4TA NE HODI PO GORATA.MISLQT SE INTERESNI KATO PI6AT GLUPAVI SRAVNENIQ - ZA IMENA OT SVETOVNA KLASA.NO ZA SAJALENIE MANTALITETA I VAZPITANIETO E TAKOVA.BLAGODARQ ZA VNIMANIETO :)
17
0
 
0
 
! Отговори
musicman преди 16 години
"коментарите",които прочетох току-що ама НИКАК не ме учудват,след "раздирателните" коментари,от рода на :"как можаха да изгонят най-големия - иванчо айтозлията!!!""Анонимният" 3 - доста съм озадачен от това което споделяш с нас :"Марая е крава и разбира само от лапане на п*шки"!!!явно си доста добър кравар,ама нещо ти е ритнала кофата и за това вече не те кефи?!!! (сигурно е отказала да "лапне" и твоята,та няправо нямаш кръв от злоба!!!)7 (шмулЮ) за сведение,пише се "шмулЬО"!!!теб пък те "ръби" - ти да не си случайно малкият син,на Шишо Бакшишо (който се е родил преди батко си!),дето се ожени наскоро за Дора Честната (250 кг - живо тегло)?!? 10 (tanas)ДА!!! Марая Кери "фреска",затова "Ш"-то и "С"-то и ги произнася по тоя начин,но това и "фрескане" я прави още по-чаровна!!!!!!!!13 (ха!)а ти направо ме.....закла с конктатацията си!!!!!!!!! ("просто се харесва гласът и")а според теб,К'ВО ТРЯБВА ДА СЕ ХАРЕСВА в един певец????????и накрая "бисера и гвоздея" на форума 14 (Madge)ТИ МЕ ЗАКОВА!!!!!!! сигурно изглеждаш като......дъска за гладене,щом на теб (като жена!!!) ти е направило впечатление,това което на мен (като мъж!!!!!!) не е!!!!!!!!!! а и сигурно си доста по-талантлива от "Мими",щом не я кльопаш,а даже и не вярваш че сама си е писала някои от песните!!!! (в това число и вече популярната у нас като "Кен лий"-Without You)и между другото,само за сведение - предполагам всеки от вас е виждал пиано?! та то,пианото има диапазон от 7,5 (седем и половина) октави,а Марая....само ПЕТ И ПОЛОВИНА!!!!!с други думи "изхвърлете",първите 8 клавиша (най-"дебелите",както бихте се изразили,а не най-ниските),както и последните 8 от най-високите - останалото е ДИАПАЗОНА НА ГЛАСА И!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!когато някой друг го достигне това (което си е ДАРБА!!!),да ми звънне.....по водомера!!!!
16
0
 
0
 
! Отговори
Влади преди 16 години
Много смешни стават някои хора. По принцип този сайт, а и неговите производни са доста пошли и изпълнени с адска превзетост и опити за оригиналност. Точно такива хора харесват вещици като Мадона, която опищя, колкото и трудно да й се отдават всякакви вокални дейности, света, че е надминала Елвис по брой на топ 10 сингли. Марая при журналистически въпроси за това какво мисли за възможността да надмине "Бийтълс" и че е намдинала Елвис, отговаря съвсем скромно, че те са хора с незаличима следа в музиката и са дали своето отражение не само в нея, но и в цялостното възприятие на живота през тези години. Всички днес са изтъкани от някакви зверско нахалство и стоят анонимно зад компюрите си, плюейки хора, чиито успех е безспорен. Все пак Марая Кери е продала повече от 170 млн копия от албумите си. Ако някой от вас продаде и 170, нека ми се обади. Бива злоба, завист и избиване на коплекси, бива вечни спорове за "кралици", "принцеси" и т.н. титли, но вече се прекалява.И защо всеки път, когато Марая постави феноменален рекорд, бива хулена от антифенчета, най-често Мадонини. И най-странното е, че в повечето случаи не се говори за гласа й, за песните й, а за бюста й, за разни измислици и т.н. Видно е, че кампанията срещу нея е бзуспешна.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
..Концерт..50,000-на публика! Стадиона се тресе и пука по шевовете..излиза "кралицата" Марая..- And now, I`m gonna sing your favourite song - "Without you"!Неразбория в публиката и всички в един глас?- Don't you mean "Ken Lee"?
14
0
 
0
 
! Отговори
Madge преди 16 години
Малко изпростя.... май май скоро ще скокне в порното тя с тея цици кадето се подменят с всеки клип....Кралицата сама си пише музиката - сладур
13
0
 
0
 
! Отговори
ха! преди 16 години
От: Elton JohnНе спориме. Що да сравняваме имена които са повлияли на Поколения по Целия свят и певица на която на която просто и се харесва гасът. Лонг лив ... кен ли!
12
0
 
0
 
! Отговори
Elton John преди 16 години
Излишно е да спорите за несравними величини като Елвис,Бийтълс и Марая Кери - всеки си е гениален по свой си начин.Това,че Марая Кери е излязля начело,е само статистика и равносметка за спечелените пари от звукозаписните компании.След време и тя ще бъде надмината я от някой ***,я от някой *** - човечеството опошлява все повече и повече.Мюзикайдъл показа упадъка на вкусовете в ***,а той е тотален за целия свят.
11
0
 
0
 
! Отговори
ha! преди 16 години
Кво толкова. Тука чалгите си имат музик айдъл, там си имат билборд, ако не е тя ше е някой друг. Сичко живо и твърдо и меко се издържа с песни отпреди 10-20 години. Кой прави музика в момента?
10
0
 
0
 
! Отговори
Tanas преди 16 години
Слушайте я само, като пее Кен ли, как казва Ш и С :) УЖАС !
9
0
 
0
 
! Отговори
bobi преди 16 години
може да ръби вече 18 години, ама айде да дойдат Бийтълс сега да видим какъв успех ще имат, преди 30 години може и всяка седмица да си #1, едва ли е имало толкова групи, групички, певици и т.н., а и какво толкова им харесват на Бийтълс? или пък на Елвис? поне нейния глас е наслада за ухото, когато не крещи много разбира се
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ima li znachenie
7
0
 
0
 
! Отговори
шмулю преди 16 години
мдааа... нека надмине и рекорда на Бийтълс, ама тя ръби на пазара вече колко години, а Бийтълс са свършили тази работа за един период между 1963 - 1970 г., след което групата се разпада... т.е. ако успее да ги надмине, ама за осемгодишен период на активна звукозаписна дейност и издаване на записите, тогава да си приказваме.
6
0
 
0
 
! Отговори
маги преди 16 години
Защо пишете такива глупости? няма как всички да я харесват, но има невероятен глас, а това че е #1 в Billboard за 18-ти път е просто една статистика. Никой не може да отрече обаче че има нвероятен глас и много хубави песни, поне си ги пише сама и не се надува като някои други, така наречени "кралици" на поп и т.н.
5
0
 
0
 
! Отговори
ирина преди 16 години
има едно обаче,че тя е любимката на принца,винаги той и връчва наградите. глас има също уникално красив,още е млада и тя също ще влезе по своему в история на поп музика. светът е пълен с таланти,все по нови и по нови.