Софийска ска-събота

Гръцки гости и родни банди ще направят тематична вечер за феновете на ска-пънка
30 май 2008 15:20,
Софийска ска-събота
Oldschool Rednex. Снимка: Toucan Bluzz & Rock

На ска, пънк и веселба сме канени в съботната вечер на 31-ви май.

Тематичната вечер в Toucan Bluzz & Rock ще ни зарадва с присъствието на поне три чудесни групи, които ще запълнят липсите на достатъчно такива събития на софийската клубна сцена.

На концерта ще видим гостите от Гърция (отново, но просто там изобилства от адски кадърни банди) Oldschool Rednex, както и нашенските Sofia Ska Skins и Ремонт.

Oldschool Rednex са поредното живо доказателство за силата на гръцката сцена.

Смесването на характерните за групите от старата школа рифове, с енергични хорове, забързани припеви и текстове на роден език карат всеки, запознал се с тяхната музика да ги обикне и да потвърди мнението, че всяко едно от парчетата им се превръща в тотален химн още след първото слушане.

За няколкогодишното си съществуване са се доказали като едно от водещите имена в южната ни съседка. Не е случайно и това, че те бяха една от трите избрани групи да подгряват живите легенди Sham 69 на концерта им в Атина преди около месец.

Нататък следва само изкачване нагоре, защото Oldschool Rednex са твърдо решени да продължават напред със същата сила.

Sofia Ska Skins пък не са излизали на сцена вече повече от осем месеца, след като на няколко пъти отлагаха участията поради различни причини. Не се знае и кога ще имат възможност да свирят отново след този лайв, така че определено това е едно от нещата, които безспорно засилват интереса към въпросното събитие.

Също толкова добри познайници са и Ремонт, най-вече поради факта, че основна част от редиците им са хора от вече несъществуващите Т.В.У.

При малко повече късмет, може би групата ще успее да промотира и сплита си с добричлиите Counterbuff в същия ден.

Какво повече за една софийска ска-събота..


Спонсорирано съдържание