Новите клипове на Б.Т.Р., Акага и Невена и Тео вече в mp3.bg

Предпремиерен клип на София и новите на Теди Кацарова, Mind Trips и Пистамашина, също са там
13 юни 2008 09:56,
Новите клипове на Б.Т.Р., Акага и Невена и Тео вече в mp3.bg

Сигурно си забелязал, че в последните два дни видео каталогът на mp3.bg набъбна, благодарение на доста нови попълнения.

Най-вероятно си гледал някои от тях, а другите - предстои да видиш. И понеже смятаме, че само да се видят тези клипове не е достатъчно - решихме да ти разкажем по малко за всеки един от тях.

Преди около 7 години София направи изключително силна песен - „Син талисман”. Сега, тя е готова с нов сингъл, който от веча можеш да свалиш абсолютно легално.

Любопитното е това, че видеото към „Кристална тишина” няма да можеш да го гледаш никъде другаде, освен в mp3.bg, поради простата причина, че то е предпремиерно там.

Самата премиера на песента и на клипа ще се случи на 18 юни в Social Club.

Сигурно се чудиш защо новото видео на Б.Т.Р. е към песен, дело на Щурците. Всъщност за "Среща" си има едно единствено и много логично обяснение - осмият поред албум на бандата, който не случайно носи името “Deja vu”. Албумът съдържа 10 песни, кавъри на обичани поп и рок хитове от далечното минало на българската музика в изцяло нови аранжименти.

„Новият вариант на „Среща” има съвременно звучене и се надяваме да стигнем до младото поколение”, споделят музикантите от Б.Т.Р. „Целта ни е да покажем с какви песни сме израснали и да благодарим натехните създатели, като вдъхнем нов живот на произведенията им”.

Освен видеото на "Среща", съвсем скоро очаквай и целия албум в mp3.bg

След доста успешната балада Пътувам, в която Акага си партнираха с Дичо, сега момчетата вече са готови със съвсем нова песен. Тя се казва „Един ден” и всичко в нея напомня за лято, морски плажове и коктейли с много лед. Както и на Акага в златните им години, което не бива да те изненадва, защото момчетата сами си признаха преди време, че ще се завърнат към това звучене. Какво е любопитното в случая с "Един ден"? На първо място - историята на песента и на второ - видеото, но нека започнем хронологически.

Както знаеш, Акага бяха много ангажирани в последно време с второто издание на Music idol. Точно там се родила идеята за песента. Един ден Фънки чува песента по музика на Жоро от Акага и веднага се навива да участва както в нея, така и в клипа. Резултатите можеш да видиш с очите си.

И понеже така или иначе споменахме второто издание на Music Idol, не е лошо да напомним, че точно там Невена и Тео обещаха в най-скоро време да представят видеклип на общата им песен - Всеки път обиквам те.
 
Парчето „Всеки път обиквам те” е втори сингъл от албума на Невена и второ видео за Тео (след самостоятелния му сингъл „Аз и Ти/ Ти и Аз”).

Още за новите клипове и самите клипове -

виж тук!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание