Милена – 25 години на сцена

Изпълнителката ще отбележи юбилея си с голям концерт
9 сеп 2009 13:50,
49
Милена – 25 години на сцена
Милена в началото на кариерата си. Снимка: Личен архив

25 години на сцена ще отбележи Милена Славова с голям концерт на 28 ноември от 19.00 часа в Зала Универсиада.

Рок дамата на България ще излезе на сцена с цял куп специални гости, които ще участват в празника.

Сред тях са Ревю, ЕРА, Контрол, Кольо Гилъна, Ахат, Конкурент, Уикеда, Васко Кръпката и Кръпка Блус Бенд, Черно Фередже, Нуфри и Пеко (Пиромания), Митко Кърнев (Д2), Стефан Попов (Гравити Ко), Данчо Лазаров, Иво Иванчев (Елит), Петър Каръбски (Стоунхендж), Димитър Паскалев (Davvid Project), Холера, БТР.

Няма как посланието на западната рок и пънк музика да остане неразбрано от търсещите млади хора в „онези” години, когато е трябвало да се скриеш, за да чуеш новия запис на любимата си банда.

Милена не прави изключение от това правило и благодарение на таланта и енергията да предава послания, тя сама става част от забранените, но изключително търсени артисти.

Текстовете на авторските й песни са откровени и силно въздействащи, а изпълненията й носят послание за житейската философия и човешката съдба.

Емоционална, откровена, въздействаща – такава е най-атрактивната и харизматична рок дама на България в творчеството си през изминалите 25 години.

То е родило многобройни хитове като "Директор на водопад", "Ала-бала", "Не’ам нерви", "Ха-ха", "Цветя от края на 80-те", „Чичо”, „Без адрес”, "Месо", "Ад", "Робърт" и много други.

На концерта по повод 25 годишнината от началото на музикалната си кариера, който ще се състои на 28 ноември в столичната зала Универсиада,  Милена ще бъде почетена от цвета на българската рок музика.

Заедно с тях Милена ще изпълни всички свои хитове, както и акустични варианти на някои от тях.

Биография на Милена чети тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
1
 
! Отговори
someone :) преди 14 години
All Right! Tam sme.. :pp
47
3
 
1
 
! Отговори
рокаджия преди 14 години
Имаше падения и възходи тая Милена. Голямото падение беше като отиде в Англия да и го слага тая английска ***. Заряза кариерата, феновете и отиде като дърта *** в Англия на гурбет. След това я сдъвкаха и изплюха, и така и не направи едно свестно парче след това. Въпреки това ще остане част от българската рок класика
46
0
 
1
 
! Отговори
Ан. преди 14 години
Ейй, това е страхотна новина...кой каза, че нямало българска музика!!!
45
0
 
1
 
! Отговори
fgtftre преди 14 години
oooo tam sum! i .i. za vsi4ki kiselqci deto q psuvat
44
0
 
1
 
! Отговори
В преди 14 години
дърта ***
43
0
 
1
 
! Отговори
Лора преди 14 години
Ами никъде не видяхме, че редом с тия образи ще излезе и оня Робърт, за която милата толкоз *** преди години!
42
0
 
2
 
! Отговори
George Wheeler преди 14 години
Не харесвам рок, нито пък Милена! Факт е обаче, че 25 години не са малко време на сцена и единственото, което мога да кажа е: Браво на Милена! След толкова време, явно все още има фенове, които да се радват на музиката й! Жалко, че българинът отхвръля всичко, което не харесва или не може да разбере! Очевидно е, че досега тя е оставила след себе си много повече, отколкото много други ще оставят след целия си жалък животец! Още веднъж, браво!
41
0
 
2
 
! Отговори
До 40 преди 14 години
Виж сега, след 25 год. на сцената, феновете й (между които и аз) продължават да пеят песните й и да я обичат! Я ми кажи дали след 25 год. някой ще помни цървулани, като Преслава и Андрея? След 25 год. с този силикон ще приличат на спукан кондом! А и си спомнете кой беше първият музикант, който се представяше само с първото си име! Ако случайно не знаете - това е МИЛЕНА. От нея взеха да копират всички - Малина, Къпина, Гергина, Преслава, Преспала и други! БГ РОК!
40
0
 
4
 
! Отговори
фен преди 14 години
ЗащоПонякога, когато оставам самаЗапочва да ме мъчи мисълта,Че живея в клетка без никаква вратаНе мога да се маха ни да вдигна ръкаЗощото господарят е измислил товаДа стоя на тясно срещу порцийка храна Друг път превъртяла от ужасен сънСтавам от леглото и поглеждам навънДа видя там ли си е всичкоВ комплекта както си стоиВъздуха, небето, дървета и рекаСтанали са черни, но това е от нощтаО! Всичко си е тука, не съм ограбената аз. Пр: Смахнати сме всички, а другите ги нямаОстанали са малко, но копаят пакИскат да прокарат мост над нищетатаНо трудно ще прескочат този мръсен ад Защо трябва да стоим на тясно някъде за порцийка храна
39
2
 
1
 
! Отговори
чичо Гошо от 4-тия преди 14 години
изпята ппесен е тая леля ....що като е толко велика не пее вече и на предизборни концерти а???????
38
0
 
1
 
! Отговори
дфефефеф преди 14 години
там сме! там сме! там сме!!!!!!! лелееееееее младини....какви купони ставаха.....жалко, че келешчетата изобщо не знаят какво е БГ рок!
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
big up Milena !!!
36
0
 
1
 
! Отговори
тит пуло преди 14 години
За непросветените - Милена е първата БГ изпълнителка завъртяна по MTV. ФАКТ! ......камелия тодоров я пишеха по мтв и тя беше първа щот избяга от българия по тошово време
35
2
 
1
 
! Отговори
В. преди 14 години
*** тъпите песни, само фолк!!!!
34
0
 
2
 
! Отговори
Doc преди 14 години
За непросветените - Милена е първата БГ изпълнителка завъртяна по MTV. ФАКТ!
33
0
 
1
 
! Отговори
free beer for the pu преди 14 години
дано има и турне после :))))
32
0
 
1
 
! Отговори
Еми... преди 14 години
А ти закъде с рунтав ***?
31
0
 
1
 
! Отговори
Emi... преди 14 години
Случайно да си Слави Трифонов? Че като те слушам чалгийката повече я уважаваш май...
30
0
 
1
 
! Отговори
фен преди 14 години
Ей това е супер новина! Най-после!
29
0
 
1
 
! Отговори
супеееер преди 14 години
Миленчееее страхотна си да знаеш.Винаги ще те обичаме и ще се радваме, че си остана в България.Единствено темите за Милена събират 95% положителни коментари.Отрицателните са от родените след 90-та година, защото те не знаят коя си.