Ogi 23 – след сърф почивка – сноуборд любов

Ню пънк бандата идва с нова песен, нов клип, концерт, турне и двоен сингъл
Обновена: 31 яну 2011 13:57 | 21 яну 2011 10:03,
22
Ogi 23 – след сърф почивка – сноуборд любов
Снимка: Личен архив

След летните морски сърф приключения във видеоклипа към сингъла “Почивка” Ogi 23 се завръщат в най-студения месец с нова песен, която ще даде жега с екстремни спортове и зимни флиртове.

“В последния момент се спряхме на заглавието “Любов на преспи" за песента. Избрахме го, защото най-добре описва чувството, което искаме да предадем с нея – напук на депресията, която се излива от българската музика, ние искаме да бъдем щастливи и да раздаваме положителни емоции”, уточнява китаристът на бандата Косьо.

Текстът на “Любов на преспи" показва двете лица на любовта – небрежния флирт и щастливата връзка. Автори на текста, музиката и аранжимента са Ангел (бас, вокал), Косьо (китара, вокал) и Били (барабани).

В момента се монтира и клипът към парчето, част от който е заснет по високите планински склонове, със специалното участие на един от най-добрите български сноубордисти - Димитър Чокоев "Джими".

По няколко спускания, разбира се, правят и самите Ogi 23. 

Още по темата

Останалите локации са няколко емблематични места в София - около НДК и под Моста на влюбените, в унисон с романтичния текст на парчето.

“Тъй като летният ни клип към "Почивка" имаше доста неочакван успех, решихме да направим логичното за нас продължение – зимен, нощен клип в града и по-романтична песен, в която обаче не липсват типичните за нас закачки. Пък и отдавна сме си признали, че екстремните спортове са сред основните вдъхновения за нашата музика”, разказва Ангел, който е и режисьор на клипа.

Екипът, който заснема видеото е в състав: Петър Кирилов (режисьор), Бедрос Халваджиян (главен оператор), Джая Фотомайнд (втори оператор), Любомир Йончев (ефекти и цветни корекции), Георги Николов (монтаж).

“Работихме със същите професионалисти, с които направихме и клипа към “Почивка”, защото са най-якият и забавен екип, който можем да си представим и се надяваме да продължаваме и занапред”, обясняват от групата.

Премиерата на клипа към “Любов на преспи" ще бъде на специален концерт в бар Тънка червена линия. По ирония на съдбата датата, която се пада на момчетата е 2 февруари, но те гледат позитивно на нещата се надяват по случая дамите да бъдат по-палави от обикновено.

Партито ще бъде последвано от турне, чиито дати можеш да видиш тук!

Паралелно с премиерата на видеото, групата ще представи и специално издание – двоен сингъл, включващ летния хит “Почивка” и последвалия зимен “Любов на преспи", както и видеоклиповете към двете парчета.

Изненади няма да липсват и за верните им фенове, за които Ogi 23 са подготвили специална серия мърчандайзинг, артикулите от която ще останат в тайна до премиерата.

Още музикални новини

Виж мейкинг на “Любов на преспи":

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
_)_ преди 13 години
Пародия, като всичко в тая държава... Ама какъв пънк, бе? Вие бодете ли се? Аз тука пънк не виждам... Виждам само некви Blink 182, Sublime wannabe's с *** текстчета тип Ъпсурт, поне да им се получаваше...Жалко за истинските български музиканти и талантливи хора... Ареее... Слушайте си пънка!
20
1
 
5
 
! Отговори
един емигрант преди 13 години
Ееейй ама това си е българска работа... 90% от хората веднага ще оплюят някой само защото няма какво да правят. Хората се трудят, забавляват се, правят различна музика и не карат никой да ги хареса на сила. Ако нямате нещо умно или позитивно да казвате си запазете злобата за себе си. Това си е типична БГ черта
19
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
правилно. на никого не пречат. ама хич. нека си пафкат тревичката, папкат амфетките и напъват. ако не толкова добър звук отпред, може отзад да изкочи някой дисторжън. така или иначе няма да се чуе повече за тях. какво толкова ... хайде. само да не прекаляват с хапчетата.
18
1
 
5
 
! Отговори
фсб преди 13 години
мен ме кефат, ще отида до тънка червена линия, даже и в банско ще ги засеча на 5ти. А Ангел с всичките си енциклопедични знания...
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На никого не пречат.Нека си пеят=
16
1
 
7
 
! Отговори
до ангел преди 13 години
Много интересно наблюдение, как в нета има хиляди интелектуалци като теб, ама защо ви няма в реалния живот?
15
1
 
6
 
! Отговори
до ангел преди 13 години
Ясен си, поредният БГ "талант" страдащ от комплекс за малоценност, който се вживява като критик...Айде със всичките "качества" които притежаваш ако обичаш обратно на село и да копаш градината!
14
5
 
3
 
! Отговори
ангел преди 13 години
осезаемото ми присъствие в този /и не само/ форум също се обяснява лесно - както се подразбира, не съм безразличен към обществено-политическите процеси в Бг, имам и мнение по нещата, които се случват, а имам и достатъчно свободно време, за да си позволя постоянно писане по форумите - все пак не ми се налага да се съобразявам с работно време и да отчитам дейност пред шефове и шефчета. така, след всичко това пак да ти кажа - Оги23 са неблестяща с нищо художествена самодейност.
13
5
 
2
 
! Отговори
ангел преди 13 години
12, "ерУдиран" се пише. и да, ерудиран съм. проблем? имам огромна обща култура, енциклопедични знания, впечатляващ логистичен талант, невероятни анализаторски способности, силно развит естетичен усет - и комбинацията от всичко това ме прави доста меродавен и при оценяването на даден художествен продукт. изкарвам си прехраната с чисто интелектуален труд, включително и чрез създаване на некомерсиални художествени продукти, представени и оценени по достойнство.
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ангел президент!
11
1
 
8
 
! Отговори
до ангел преди 13 години
А ти каква публика си точно и как реши че ти и още 5-6 *** коментиращи в сайта и мислещи се за много "интелигентни" оценяват нещата ? Това че маса ти хора слушат чалга не я прави по-различна от помия. И ти ли си от тази публика или просто пишеш за да се направиш на умен, мислейки че като оплюваш всичко от политическо до социално ниво си много еродиран?
10
1
 
8
 
! Отговори
3210 преди 13 години
Тука публиката - да..на "турнето" ще се види на кого и на кого не.Знам,че градивната критика е полезна...ама вашето е гнусно,не виждате младите и тяхното прохождане в областта.Всеки има право на грешки най-вече докато е млад,хората се учат от грешките си /ако според вас има такива тук/ ,а не се учат от злобата на обикновените хора,дори мисля,че подминават това.Така,че вашите коментари си остават с няколко цифри под палеца нагоре,а момчетата вървят напред.
9
6
 
4
 
! Отговори
ангел преди 13 години
".... и го правят по начина, който им харесва". е, и? това оправя всичко ли? имам изненада за теб - всеки творец прави нещата по начина, по който му харесват. но това не означава нищо. важното е какво ще каже публиката. а тук публиката е категорична - тия НЕ СТАВАТ.
8
0
 
9
 
! Отговори
3210 преди 13 години
Е,спрете тази злоба! Хората правят нещо,което не е хич лесно и го правят по начина,който им харесва.Не казвам,че на мен ми допадат,но вие спрете с тези грозни реплики.Наистина всеки има свое мнение,но според мен то не трябва да бъде толкова грубо изказано..българското наистина го има,да във вашите коментари,в България явно не приемаме различните и иноваторите.И мене ме дразнят думите от запада,навлизащи в нашия език,но вече и аз ги изричам несъзнателно. НЕ СЪДЕТЕ ХОРАТА,наистина е грозно.
7
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тука в днес.бг са се събрали доста овчари да коментират. Абе пичове, що не си седите по селата и да си слушате планетка тв, и да не си напрягате пилешките мозъчета с Интернет.
6
4
 
4
 
! Отговори
Д! преди 13 години
Мноо *** амфети земат теа момчета. Първата песен ,че и клипчето се ядваше.Тва обаче нема си го пусна втори път! Па сички, които го аресат, явно са им от приятелскио кръг..Мда!
5
5
 
5
 
! Отговори
ангел преди 13 години
оффффф...... аман от художествена самодейност! аман!!!!! много е прав първият коментирал! ама МНОГО е прав!
4
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
виж 'мейкинг' ? абе вие много 'куул' 'уърд'-ове ползвате вече. баси, та т'ва е 'къмплит' 'шит' - като самите вас. чета и напра'о къртите мивки. не само мивки сами и чУшми къртите - Джая Фотомайнд (втори оператор). тоя Джая какви хапчета взема? ама да вА питам вие Оги двайс-три ли сте всъщност или Оуджи туенти-трий? Уот дъ фак ?! *** ...спрете им хапчетата на тези ...
3
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
2, ако ми намериш двама 'немалоумници', които биха си пуснали песента и не са респективно роднини, приятели или по някакъв начин приближени на бандата, ще те разбера. само дето аз не познавам такива. всъщност, аз не познавам някой, който да е чувал за Гошо 57 все още, камо ли за Оги 32.
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
или щото аудиторията се състои от *** като тебе?