Tiësto открива Solar Summer Festival

Десетото юбилейно издание на летния фестивал ще ни срещне със звездите на мейнстрийма в електронната музика
Обновена: 18 май 2011 11:07 | 18 май 2011 11:07,
5
Tiësto открива Solar Summer Festival
Tiësto. Снимка: Yalta

Най-големите имена от световната електронна сцена ще се включат в Solar Summer Festival.

За 10-ото юбилейно издание на фестивала организаторите са подготвили поредица мегапартита на Слънчев бряг в първите две седмици на август, които ще превърнат курорта в най-горещата парти дестинация на Балканите.

В типичната фестивална концепция Solar ще предложи стилово разнообразие и комбинация от артисти, които не са свирили досега у нас на една сцена.

По традиция звездната компания ще е подкрепена от резидентите на Solar Juan Alvarez и Liubo Ursiny, без които няма да започва и да завършва нито едно събитие.

На 30 юли грандиозното начало на Solar Summer Festival ще постави обявеният наскоро за „Най-велик диджей на всички времена” – Tiësto.

Това е второто му гостуване на Solar, след като през 2009 г. 10 000 фенове на електронната музика станаха свидетели на невиждано дотогава мултимедийно шоу, което съпътстваше 5-часовия му сет.

С гостуването си у нас Tiësto ще представи новия си албум „CLUB LIFE – Volume One Las Vegas”, чиято премиера бе през април.

На 5 август за първи път родните фенове ще видят на една сцена двете най-актуални техно величия – Loco Dice и Dubfire. Желани гости на най-големите в света фестивали за електронна музика, те съгласуваха програмите си, за да дойдат заедно на Solar.

На следващата вечер, 6 август, фестивалната парти щафета ще поемат трима безспорни любимци на българската публика. На 3 пулта един до друг на сцената на Solar ще се развихрят Mark Knight, Martin Ten Velden и Fedde Le Grand.

Традиционно Mark Knight посочва именно участието си с Martin Ten Velden на Solar, за най-добър гиг сред многобройните си пърформанси. Новото попълнение в тандема им Fedde Le Grand пък, впечатлен от българската публика само след 2 гостувания у нас, обяви Yalta Club в Топ 3 на любимите си дестинации. Затова познавайки на какво са способни поотделно, очакванията на всички са това да е най-щурото парти на фестивала.

Организаторите обещават още по-звездна и изненадваща селекция за останалите вечери на фестивала, която ще бъде обявена до края на месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
Ей....номер (1).....я си надуй чалгата в колата....изкараи си протритата от чикий ръка през прозореца......ухили се с мазната си усмивка.......и не ни занимавай с плоските си подхвърляния!!! Тоя DJ.......изкарва за 2 часа, колкото ти би изкарал за 20 твои мизерни живота.......
4
2
 
8
 
! Отговори
SaSaZu преди 12 години
[1] Да доста си ***!!! :)
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до ХМ - *** си ....,но не си автомобилен състезател
2
3
 
13
 
! Отговори
HOUSE преди 12 години
вярно си *** ............
1
21
 
4
 
! Отговори
Хм преди 12 години
първа песен: ***-съм-***-съм-***-съм-***-съм-***-съм-***-съм-***-съм...втора песен: ***-съм-***-съм-***-съм-***-съм-***-съм-***-съм-***-съм-***-съм...трета песен: ***-съм-***-съм-***-съм-***-съм-***-съм-***-съм...