Буда на USB – Карл Кокс с нов албум

20 дни преди да гостува у нас, той ще направи еволюционен скок с новия си албум
Обновена: 30 май 2011 11:24 | 30 май 2011 11:23,
4
Буда на USB – Карл Кокс с нов албум
Снимка: Метрополис

По-малко от 3 месеца преди партито на Метрополис със специален гост Карл Кокс на морския бряг, световноизвестният диджей обяви, че на път е първият му дългосвирещ албум от 6 години насам.

Заглавието му е All Roads Lead to the Dancefloor, а в съдържанието има 20 чисто нови парчета в стиловете техно, хаус, дъбстеп и други.

Изданието ще излезе през собствения лейбъл на техно иконата - Intec Digital в необичаен формат - самоъпдейтващ се USB стик.

На първи август феновете му ще могат да си купят USB-то с първите 12 трака съдържащи парчета от All Roads, няколко B side версии и други материали.

В края на септември USB собствениците ще получат втори сингъл заедно с ремикси и видео, а на 17 октомври ще бъде и третият ъпдейт, съдържащ нов сингъл с ремикси и видео.

Финалната фаза на проекта ще бъде в постоянно развитие и ще зарадва собствениците на специалния стик с ъпдейти от първото лайф турне на Кокс и бандата му в Австралия това лято.

Карл Кокс обещава и достъп чрез машинката до пълния каталог на Intec Digital, както и новини и музика от последните две години. 

Още по темата

"Плащате цената на един продукт, а USB-то ви дава не само албума, но и става ваш ключ до всичко, което ще правя през следващите 12 месеца" - уточнява той.

Междувременно организаторите от Метрополс съобщиха, че са свършили суперпромо билетите за партито му на 20 август на плажа на Какао, а промо пропуските също са напът...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
az ne go znam преди 12 години
дай го насам този руски сайт :)
3
0
 
3
 
! Отговори
хуху преди 12 години
Въпрос на гледна точка, само че руският сайт няма да ти даде безплатен билет за някое парти на Кокси. :)
2
1
 
4
 
! Отговори
COX преди 12 години
Хаха ние за тва сме на туй дередже щото се гледаме да минем по тънко,как да не си платим !!!!Аз лично ще си го купя тъй като му имам цялата дискография на плочи и дискове и смятам че няма да обеднея кой знае колко.А руският сайт всички го знаем кой е :))
1
4
 
10
 
! Отговори
Флашката преди 12 години
Аз пък ще си го ъпдейтна на моето USB от един руски сайт.