Боги: Преди X Factor бях едно дърво

Младият талант промени правилата на шоуто, иска да се прочуе в САЩ
Обновена: 15 дек 2011 15:49 | 15 дек 2011 15:49,
75
Боги: Преди X Factor бях едно дърво
Богомил Бонев. Снимка: Dnes.bg

X Factor излъчи своя първи български победител - Рафи Бохосян. Но безспорно най-големите дивиденти са за един 15-годишен младеж от Горна Оряховица.

Странно или не Богомил Бонев разсъждава повече като възрастен човек и по никакъв начин отговорите му не навяват и мисъл, че срещу теб седи един тийнейджър.

Той бе най-обсъжданото име през целия формат. Стана и причина за прецедент в шоуто. За първи път бе допуснат на сцена изпълнител под 16 години, каквото е изискването на продуцентите на шоуто.

Неговото изпълнение на "Stay" бе приветствано от "Hurts", които дадоха допълнителна популярност на таланта ни в техните профили на социалните мрежи. Явно и това е повлияло на продуцентите на X Factor да го допуснат до състезанието.

В крайна сметка той стигна до финала и не му достигнаха нищожните 0,5% да пребори Рафи за голямата награда.

Самото участие обаче изиграва голяма роля в развитието на Богомил. "Преди да се кача на голямата сцена на  X Factor, бях едно голямо дърво. Участвал съм на много конкурси, които ми помогнаха като опит, но винаги съм разчитал единствено на гласа си. В шоуто обаче научих много как трябва да се държа на сцената, пред камерата и съм щастлив, че това се случи на такава ранна възраст. Това е безценен опит, който ще ми бъде много полезен", заяви Боги пред Dnes.bg.

Още по темата

Именно в музикалното риалити Богомил изживява най-тежките си моменти, които естествено останаха скрити за публиката.

Той признава, че през тези три месеца е минал през трансформацията от плахо дете към уверен човек.

Една от големите изненади за него идва от вратаря на националния отбор Николай Михайлов, който е готов да му помага вбъдеще.

"Все още не сме се виждали с него, имахме само пряка връзка по скайп в един сутрешен блок. Емоцията е голяма, защото той показа, че вярва в мен. Надявам се скоро и да се срещнем на живо", разказва Богомил. Скромно подминава факта, че Михайлов вече е учредил стипендия и му подари микрофон.

Сега за Богомил, както и за всички участници в подобни формати, предстои тежкото. Да направи така, че популярността през тези три месеца да не се окаже напразна и талантът да отиде в миманса.

Първоначално ще трябва да свиква с ангажиментите, които го очакват като финалист от  X Factor, и с училището. Но Боги твърди, че когато имаш цели, за всичко се намира време.

Той е понатрупал самочувствие и това си личи по неговите мечти.

"Наясно съм, че на тази възраст ще градя кариера първо в България. Но мечтата ми е да пробия в Америка, да се прочуя там".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: Богомил Бонев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
3
 
2
 
! Отговори
О п с преди 12 години
Браво на Богомил - страхотно пя момчето. Но реално Рафи бе по-добрия, иначе се получи хубаво шоу. P.S. ФЛАНЕЛКАТА НА БАЗЕЛ МУ ХОДИ - сигурно фенката на Юнайтед Александра е раздразнена от това :) :) :)
70
0
 
6
 
! Отговори
Симо преди 12 години
Още един път доказахме, че не сме народ а "***". Арменците са малко, но са сплотени и това ги прави силни. Със сигурност не е останал и един арменец да не е гласувал за Рафи, така че това не е само негова победа, а на цялата арменска общност, за което ги поздравявам! Браво!Затова не се сърдете на баща му, на Танкова, на комунистите и на всички останали. Да помислим за себе си!
69
1
 
6
 
! Отговори
Симо преди 12 години
Съжелявам за Богомил! Прецакаха момчето! Не че Рафи не го бива, но Боги заслуаваше повече първото място.Тази харизма, това излъчване! И само на 15 години! Дано да е писано да стане световна звезда! Дано Ники Михайлов по-щедро да го спонсорира а това ще му се върне! Защото нашата местна "звезда" Поли Генова леко го закопа. Но и това ще и се върне!
68
0
 
13
 
! Отговори
krasos преди 12 години
Богомил, дано успееш, пожелавам ти успех !!!
67
0
 
5
 
! Отговори
Тя преди 12 години
Никой не може да погледне в същността на събитията и да прецени дали пък второто място не се е оказало по-добрия вариант за Богомил, формирайки го като личност и изпълнител...и двамата с Рафи са талантливи и дано разумно да приемат и развият таланта си!
66
0
 
15
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Да, добро си е момчето. Има си всичко и дори леко му завиждам. Желая му много успехи и дано да сбъдне мечтите си! Браво!!!
65
0
 
17
 
! Отговори
Стария преди 12 години
Благословете таланта на това прекрасно българско момче! Изключителна музикалност, вродена му от природата! Природна дарба! Той е все още дете - на 15 години и успя да се справи успешно с извънредно тежкия режим на конкурса. Нека родителите, които са създали и са подкрепяли таланта на това момче, да се радват на неговите бъдещи успехи! Същите думи се отнасят и за Рафи! Да си музикален, не се учи, това е дарба! В България растат прекрасни и интелигентни деца! Те са бъдещето на нацията ни!
64
3
 
4
 
! Отговори
Калин преди 12 години
да разочарован съм, явно все още ми въздействат подобни разработки .. не ме яд, че това рафито спечелило.. спечели по технически причини .. едни чушки :) не ме е яд, че Богомил . .. е втори, гадно ми е, че музиката загуби. Да Румънците се отърсиха от тази мерзост ..казваш шефката на бг радио.. ами почти съм убеден, че тази е в някакви познанства с радио твореца през комунизмо .. таткото на рафито .. !тая *** държи страната ни на това ниво .. МАХЛЕНСКО.
63
1
 
3
 
! Отговори
до калин преди 12 години
не те нареждам човече.това е болната истина и предполагам,че и ти я знаеш.успех на Боги.и аз гласувах няколко пъти за него
62
0
 
3
 
! Отговори
Калин преди 12 години
така е назначават се !!!
61
3
 
0
 
! Отговори
Калин преди 12 години
е добре де, що тогава .. ме нареждаш :) и аз мога .. искаш да се дразним ли сега, искаш да се дразниш с мен ли хаха
60
0
 
5
 
! Отговори
до 49 преди 12 години
абе аланлоулу,ще ти дам един пример-Румъния.там хората направиха школа и жънат успехи в цял свят.това е проблема на България.звездите у нас се назначават от шефката на бг радио и в това е цялата трагедия на гилдията.някаква си тонкова командва цяла индустрия и никой не прави нищо/както и в много други сфери де/.скапана работа ман
59
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тъжно е колко много завистливи и жалки хора има в България :( Да плюят по едно умно и талантливо дете.. Точно в тези деца ни е надеждата за бъдещето, така че вместо да сипете обиди, ги подкрепете или поне си гледайте в собствената паничка... Мерси...
58
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
душичка, как го прецакаха и дадоха титлата на арменеца!
57
2
 
2
 
! Отговори
Hristov1984 преди 12 години
Че кога те опрашиха, че се и разлисти?
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо след като !
55
19
 
7
 
! Отговори
:) преди 12 години
Ами пращайте го в Америка от сега. С еднопосочен билет :DМоже пък там някой да го посади това дърво в задния двор :D
54
33
 
6
 
! Отговори
varg преди 12 години
ти си едно малко педерастче мойто момче
53
29
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди X Factor беше дървосега си пънхахаххааааааа
52
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
УСПЕХ НА БОГИ!