Десислава – фаворит на журито и публиката

Ясни са финалистите за Евровизия
Обновена: 15 яну 2012 11:10 | 15 яну 2012 11:08,
151
Десислава – фаворит на журито и публиката
Снимка: Dnes.bg

Очаквано фолк певицата Десислава стана фаворит на журито и на публиката, и се класира на финала на конкурса Евровизия с парчето „Love is Alive”. Втора по зрителски вот бе класирана Софи Маринова.

На церемония снощи  Академията и зрителите на БНТ избраха финалистите в конкурса за Българската песен в Евровизия. От 22-ма изпълнители 12 се класираха за големия финал на 29 февруари.

Останалите финалисти са Цветелин Атанасов – Елвиса с песента "Love Goes Around", New 5 - "Chance For a Better Life", Рене Ранев - "Alone",  Go Week - "The Way You See the World", Симона Сиванио - "Eternal", Светозар Христов - "Keep Me Down".

За участие в Евровизия ще се борят още звездите от "Гласът на България" Стелияна Христова ("Пътят") и Тодор Гаджалов ("Still Love You"), и участниците  от "Star Academy" Вяра Пантелеева ("Вяра") и Ивайло Колев ("Има ли път").

Гости на музикалното шоу бяха “Гравити Ко”, квартет “Стрингс” и балет “Дива”.

Водещи бяха популярните лица от хитовия сериал “Под прикритие” – останалата без глас Миленита и Сано.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: евровизия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Ако искате да ръководите собствен футболен отбор. Aко искате благодарение на усилени тренировки и правилна тактика да постигнете международни успехи. Ако искате да наблюдавате на живо вълнуващите победи на своя отбор, едно е мястото managerzone"
20
3
 
2
 
! Отговори
европеец преди 12 години
Всъщност дали на нас ни харесва Десислава или Софка няма никакво значение тъй като не ние ще оценяваме собствения си представител. Песента трябва да е с подчертано европейско звучене за да има някакви шансове за по-добро класиране. Направи ми впечатление, че тази година има доста повече на брой такива песни. Моето предпочитание е Светозар Христов ( макар явно заимствано от Еминем ) и приятната изненада Симона Сиванио ( за съжаление вече не така атрактивна заради следите от годинките ).
19
6
 
5
 
! Отговори
tosh преди 12 години
добре как стана така, че след като обявиха 11-те финалисти, като там не бяха Десислава и Софи Маринова и това го гледах много внимателно, някак си във финалистите се набутаха и Десислава и Софи Маринова? Някой може ли да ми обясни?
18
4
 
6
 
! Отговори
111 преди 12 години
гледах ги всички.песента на софи маринова е най-добра,като музика,текст,изпълнение.ако не беше от нея изпълнена, а от някой друг повечето от нас с други уши щяха да е чуят и да имат друго мнение.
17
7
 
4
 
! Отговори
Хм преди 12 години
Чалгарките са напъплили и този иначе толкова "интересен и популярен" конкурс!
16
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
добре че Десислава се опитва да изпълнява и други песни освен чалга.иначе и като жена е готина.
15
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам на какво ви приличат Десислава и колежките и,но аз от съвсем скоро от любопитство седнах и прослушах, и гледах някои клипове на нашите "чалгаджийки" и мога да ви кажа,че ги слуша и гледа целият свят,една нищо и никаква Андрея/Сахара / само на една песен има 24000000 млн.гледания ДВАДЕСЕТ И ЧЕТИРИ МИЛИОНА ,ако не вярвате влезте в "тубата" а и тъпата Евровизия си е една европейска "чалгаджийница" и не виждам какво толкова се правите на интересни!!!!Десислава и Софка МОГАТ да пеят!
14
3
 
5
 
! Отговори
Дид преди 12 години
Такава е действителността в музиката ни,що се сърдиш?Най лошото е,че всеки в бранша хвърля упреци че ето нямало шоу бизнес в БГ и от музика не се печелило....ами как да се печели,като има певци чийто глас се харесва само на тях си,а всъщност публиката е мерилото...и снощи такова грачене беше,че по скоро сме за Евросмехория а не за Евровизия.На мен единствено ми харесаха Симона Сиванио и Ивайло Колев...но като фаворит ми е Симона.незнам от къде се появи тази дама,но приятно ме изненада!
13
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ужасно предаване!Господари на ефира ще ги дават цяла седмица. ТРЯБВА СЪС ЗАКОН ДА ЗАБРАНЯТ НА БНТ ДА организира тези неща!!!!Песните бяха под всякъква критика! Предлагам на Десислава и Софи да се откажат и публично да се заяви, че БНТ не птрябва да организира това повече. Другите песни са ужаснси. Харесах само Десс Софка и групата от Добрич. Предпочитам групата от Добрич.
12
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С поздрав най сърдечен бъдещ емигрант.
11
5
 
9
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Имаме добри гласове, но нямаме добри песни /конкретно за случая става дума/. А и какво е това чуждопоклонничество и в песните?! А за водещите и дума не ми се отваря....
10
9
 
28
 
! Отговори
Маниак преди 12 години
Десислава ми прилича на една порно-звезда, но не мога да се сетя за точното име ...
9
19
 
17
 
! Отговори
Турчин преди 12 години
Нека да е Софи Маринова!Би било много на място една *** да представи БАНАНОВАТА РЕПУБЛИКА в Европа!
8
8
 
39
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
След като двете чалгаджийки събраха най много гласове,ясно е накъде е тръгнала България
7
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Както ще отиде,така и ще се върне!Без НИЩО!
6
17
 
25
 
! Отговори
Ина преди 12 години
Песента на Десислава е хубава.Останалите бяха като на "Златния орфей" преди 30 години.Заспала работа.
5
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В ТАЗИ СТРАНА!...
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каквото журито, такава и публиката.
3
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
изоълних се с газове от тая новина.
2
1
 
18
 
! Отговори
аз преди 12 години
еми перместих го в другия