Гаджето на Адел ще й предлага брак на рождения й ден

Саймън Конеки се надява певицата да приеме "офертата"
Обновена: 28 фев 2012 18:35 | 28 фев 2012 18:35,
44
Гаджето на Адел ще й предлага брак на рождения й ден
Снимка: Reuters

Адел скоро може да се превърне в омъжена жена. Нейният любим Саймън Конеки планира да й предложи на рождения й ден на 5 май, пише Female First.

Британската музикална сензация излиза с половинката си от зимата на 2011 г., но очевидно за него малкото време е достатъчно да я пожелае за своя съпруга. В началото на връзката им тръгнаха спекулации, че той е женен и тя разбива семейството му, но самата звезда заяви, че любимият й е разведен отпреди да се познават и това са пълни глупости.

"След като Саймън се разведе, той не предполагаше, че отново може да намери точния човек и да бъде толкова щастлив. Той й каза, че я обича седмица, след като започнаха да излизат, а сега й го повтаря по 10 пъти на ден. Саймън заяви, че смята да й предложи на рождения й ден, който се пада през един майски уикенд. Той иска да я заведе на почивка извън Англия и се надява тя да приеме", сподели приятел на Конеки.

Адел е много отдадена на връзката си и дори планираше да си вземе пауза, за да създаде семейство със Саймън, но бързо се отказа да стои далече от сцената.

"Той е чудесен, гордее се с мен и не се интересува от това какви успехи имам и какво говорят хората за мен", не крие радостта си певицата.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
4
 
0
 
! Отговори
nexusss преди 12 години
Абе момата нищо не ми е направила, ама пее отвратително скучни и безлични песни. Таланта го има, но няма никаква визия. Прилича на 50 годишна лелка и на телосложение и по начин на обличане. Трагедията е пълна с 2 думи....
35
0
 
3
 
! Отговори
т преди 12 години
А вие всичките дето сте писали тука дали сте като манекени,а??? И да сте- КАКВО ОТ ТОВА ???
34
0
 
5
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Еййй, това българите сме ама много проста ***, завистници и елементарни,повърхностни създания, които не само, че плуят по цял ден, ами и не могат да оценят нищо !!!! ***!
33
0
 
9
 
! Отговори
Хоп в другия крачол преди 12 години
Пайййсееее местяяяяяяяя!
32
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Арогантна дебела депресарка!
31
3
 
9
 
! Отговори
хп преди 12 години
явно тя е нещо като прасенце -касичка за този Саймън и той бърза да я върже. Интересно ако не изкарваше милиони дали щеше да и "повтаря по 10 пъти на ден", че я обича?
30
19
 
10
 
! Отговори
Бай Свинар преди 12 години
Ае,туй дебелото на снимката от де го изкопаха бре!?
29
24
 
5
 
! Отговори
иво преди 12 години
дебелите жени са готини, щото отзад са доста хлабави и сексът с тях е супер
28
3
 
9
 
! Отговори
dynamo преди 12 години
Типична англичанка, даже си е симпатична в сравнение с останалите представителки на островните хидри. Обаче килограмките са й в повечко - това не може да се отрече, ако не се вземе в ръце, PR-ът с операции и прочее глупости за параван на пристрастеността й към дрогата няма да я спасят - като гледам в момента се е засилила директно към "Клуб 27", дано не съм прав...
27
19
 
22
 
! Отговори
до 31 преди 12 години
ТИ си мис Пиги. А това е Адел. И си избърши зурлата, омазнена от сланината, която нагъваш на село ссъс самун и чесън, преди да питаш кой какъв е!!!
26
9
 
20
 
! Отговори
hunt преди 12 години
Добре бе, вие чувате ли се???Няма значение колко е дебела или как изглежда, по-долу половината коментирали славословят музиката й. Един пък дори е написал, че щяла да бъде легенда в следващия половин век, ако сега се споминела. Истината е друга. Адел просто си уцели времето - време на Гаги, Бийбъри и вся подобная ***. Ако пееше в 80-те или 90-те, щеше да го докара най-много до някой пъб. Това е истината, пък ако ще да ме заринете с минуси.
25
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дупе да му е яко на Саймън с тая дуда, дето показва пръсти по сцените.
24
5
 
23
 
! Отговори
Коки преди 12 години
Мале, колко сте злобни.. ***, прости селяни-хейтъри! Вас некой ви е чул и видел на село у кравешките л.***, та сте седнали Адел да характеризирате.. Шопари гнусни, яд ме е, че живея сред такива като вас...яд ме е, че наричате себе си БЪЛГАРИ!
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
24-ти, добрият майстор дяла и на голем и на малък...Даже и без тезгях пак дяла :)
22
14
 
6
 
! Отговори
ТНТ преди 12 години
Ако сега умре, тази жена ще е легенда поне следващите 50 години
21
7
 
23
 
! Отговори
деда ви преди 12 години
Бая ще се озори туй момче да изоре тая нива 2 декара:))))
20
3
 
19
 
! Отговори
дърводелец преди 12 години
На голям тезгях, лесно се работи!
19
15
 
20
 
! Отговори
Порки преди 12 години
Грух-грух
18
14
 
13
 
! Отговори
музикален шлосер преди 12 години
надменна и дебела е тая. ама оня да си и бере гайлето.
17
7
 
6
 
! Отговори
Ils преди 12 години
Като човек също е готина, гледала съм доста нейни интервюта и тя има адски готино чувство за хумор. Та се надявам да му каже да върви на майната си.