Сара от WOTE: Хрумват ни откачени неща!

Сензацията Walk Off The Earth за първото си шоу у нас
Обновена: 9 юни 2012 13:32 | 9 юни 2012 13:30,
4
Сара от WOTE: Хрумват ни откачени неща!
Страстта към музиката обединява талантливите музиканти от Walk Off The Earth, Снимка: PR

Walk Off The Earth взривиха света, след като направиха невероятен кавър на парчето "Somebody That I Used To Know", както и на "Man Down" на Риана. Бандата обаче има зад гърба си два албума, а чаровната Сара ни разказа малко повече за Walk Off The Earth и за музиката, от която всички в бандата са обсебени.

Walk Off The Earth ще направят първия си концерт у нас в рамките на Elevation Festival 2012 на 24 юни от 16:30 часа на Главната сцена.

Кои са Walk Off The Earth?

Джани Люминати, Маршал, Сара Блекууд, Джоел Касиди, Тейлър.

Как се събрахте толкова много талантливи хора заедно?

Мисля, че това беше нещо като съдба. Но направена от нас. Музикалната индустрия е като огромно сито. В крайна сметка, след като си скъсаш задника от работа върху дългогодишните си мечти, ще срещнеш други хора, които имат същата страст и мотивация като теб. Това е, което се случи с Джани и мен. Джани е единственият човек, когото познавам, който боледува за музиката, както аз. Всички в групата се отнасят към музиката със страст. Когато събереш толкова много хора, мотивирани от щастието и успеха, най-вероятно нещата ще се случат. И те се случват.

Буквално целият свят се побърка по вашия кавър на “Somebody That I Used to Know”. Очаквахте ли песента да се превърне в такава сензация?

Планирахме едно наше видео да стане много популярно. На Джани му хрумна идеята за това видео, той чу песента и я показа на всички ни. Така стават повечето неща на Walk off the Earth. Джани има невероятен ум и изключителни виждания. Затова аз си паснах с него толкова добре преди няколко години, когато започнахме да правим различни проекти. Постепенно започнах да се ангажирам повече с WOTE, и да правя все повече и повече видеоклипове с Джани. Започнахме "SIDE CHANNEL" с още повече видео клипове като планът ни основно беше просто да правим видеа докато някое от тях стане най-доброто. И след това да продължим да ги подобряваме и осъвършенстваме.

Можете ли наистина да се определите като сензация, нещо, което й липсваше на музиката досега?

Не съм сигурна. Не мисля, че ние се определяме като нещо конкретно. Ние не сме нищо освен това, което сме. Нищо повече. Хората винаги ще казват това, което искат, без значение какъв етикет ще получиш, да бъдеш определян като сензация е един от най-добрите варианти.

Петима музиканти свирят на една единствена акустична китара. Как ви хрумна тази идея?

Това е изцяло идея на Джани. За известно време той имаше идеята да събере група хора, които да свирят на един единствен инструмент. Щом чу песента, той веднага разбра какво искаше да направи. Мозъкът на Джани е като безкраен басейн от идеи. Хрумват му толкова много откачени неща – страхотно е!

Кой в групата свири на най-много инструменти?

Отново Джани обира славата. Той може да свири на сто неща. Въпреки че аз му дишам във врата.

Правите инструментални кавъри, които са дори по-добри от оригиналите. Как избирате песента, на която да направите ваша собствена версия?

Работим с песни, които са страхотни. Песни, които всички ние обичаме. Освен това Джани знае кога в песента има нещо, което я прави качествена и си струва да й бъде направен кавър. Всичко се свежда до това да я направим с наше собствено звучене.

В „Малки кутии” виждаме, че можете да правите музика и да смесвате звуци с почти всичко около вас, дори и с инструменти направени от кутии. Как се създава подобна композиция?

Както винаги. Ние постоянно чуваме звуци. Имаме идеи, които изскачат от нищото, опитваме ги и ги правим реалност.

Какво да очаква публиката от вас на фестивала Elevation?

Най-доброто шоу, което някога са виждали. Хахаха! Много танци, много участие на публиката, много смях и веселба!

 


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Elevation 2012Walk Off The Earth
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
6
 
6
 
! Отговори
Иван преди 11 години
"Взривили света"... ай стига превземки!
2
6
 
7
 
! Отговори
41 преди 11 години
ае с ким кво става?багата оправи ли се най-накрая.тази сара новата любимка на сайта ли е ?
1
9
 
6
 
! Отговори
палестинец преди 11 години
Сара от WOTE: Хрумват ни откачени неща!----------Ми то си има психиатри, *** Сарче при такива случаи. пък и лудници има изградени при нужда.И защо всички в "групата" ви сте все с еврейски имена, или само така ми се чини !?