Джордж Майкъл пя пред лекарите, спасили живота му

Музикантът поднови турнето си "Симфоника"
5 сеп 2012 19:01, Петя Славова
3
Джордж Майкъл пя пред лекарите, спасили живота му
Снимка: Reuters

Джордж Майкъл поднови турнето си "Симфоника" с концерт във Виена, където го прекъсна заради заболяване миналата година през ноември, съобщи Би Би Си.

От сцената във Винер щадхале Джордж Майкъл благодари на медицинския екип, който се е грижел за него. Сред публиката бяха около 300 души от персонала на Общата болница във Виена, където той се лекува. Всички те получиха безплатни билети от певеца. "Това е много голяма чест за мен, да пея за мъжете и жените,спасили живота ми" - каза Джордж Майкъл.

Джордж Майкъл подари на медицинския персонал 1000 билета, но с негово позволение болницата е продала останалите билети, като средствата ще бъдат използвани за изследвания по въпросите на белодробните заболявания, пише БТА.

Когато прекъсна турнето си през ноември заради остра пневмония, Джордж Майкъл беше изнесъл 46 от планираните 65 концерта в Европа. Той остана в интензивното отделение на виенската болница цял месец.

Неотдавна певецът разкри, че е бил "много близо" до смъртта и не си спомня нищо за период от пет седмици. Днес Джордж Майкъл има още един концерт във Виена. През уикенда ще пее в Париж, а след това в Амстердам.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
16
 
0
 
! Отговори
kavali roberto преди 11 години
Dano vratne i nyakolko kavala pone da ima faida ot nego,inache vseki moje da pee.
2
40
 
3
 
! Отговори
бари преди 11 години
Абе, ти си *** промития мозък!!! Празноглавец!!!
1
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
така правят истински големите хора. и са такива, независимо от интимните си предпочитания.адмирации, любим изпълнител ми е!