Нов хит от Лана Дел Рей с впечатляващ видеоклип

Американката издаде нов сингъл с 10-минутно видео
15 окт 2012 13:05,
4
Нов хит от Лана Дел Рей с впечатляващ видеоклип
Лана Дел Рей Снимка: Reuters

Новата мегазвезда на световната сцена Лана Дел Рей продължава да блести през тази година, след като вече издаде един от най-успешните и качествени албуми на 2012 – Born To Die.

Певицата преживя невероятни последни 12 месеца, след като допреди година беше изгряваща ъндърграунд изпълнителка, чиито качества по-запалените меломани бяха открили в уникалното й дебютно парче Video Games. През 2012 обаче тя се превърна в истинска мейнстрийм звезда, завладяла световните класации, билбордовете и сърцата на хиляди фенове по света.

След като стана едно от топ имената в света с хитовите си Born To Die, National Anthem, Blue Jeans и Summertime Sadness, тя не смята да си взима почивка и се подготвя да преиздаде дебютния си албум в нова версия с няколко нови парчета в края на ноември. Paradise версията на Born To Die ще се появи на 12 ноември, но вече набира скорост, след като Лана издаде водещия сингъл от него заедно с видеоклип, който бива масово споделян в последните дни в Интернет пространството. 

Ride e десетминутната музикална изповед на герионята на песента – проститутка от малко американско градче, объркана и отчаяна, която бяга с група рокери в търсене на спасението.  Историята не се отличава с особена оригиналност, но е реализирана доста успешно. Парчето е доста приятно и задълбочено, галещо ухото душевно откровение, каквито са и повечето песни на Лана, предхождано от няколко минути размисли на лирическата героиня и завършващо с още няколко заключения за лудостта и свободата на младежките години.

Видеото е реализирано от известния режисьор Антъни Мендлър, работил вече с певицата, както и с Риана, Джей Зи и The Killers, а той се е справил майсторски и разкрива историята в пълната й дълбочина. Клипът доста напомня в своята сложност, преплетен сюжет и множество арт и културни елементи на друго негово култово видео – драматичното When You Were Young на The Killers от 2006.

Специфичната атмосфера на парчето и на клипа определено ще ги задържат дълго време по комерсиалните медии, а феновете на певицата вече го приемат повече от  положително, като само за 2 дни то навъртя повече от 3,5 милиона гледания в youtube и излежда ще бъде следващият голям хит на апетитната американка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: хитЛана Дел Рей
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
7
 
12
 
! Отговори
Гюргя преди 11 години
Жестока е! Отдавна нямаше такъв продукт на пазара - хем е комерсиална, хем не е. Талантлива, пееща, семпла и единствена. Много е добра.
2
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе, пластичния й хирург, който явно е перфектен плюс отлична компютърна обработка на гласа са дали един прекрасен и впечатляващ комерсиален продукт, ама да спре да пее на живо, за да не разваля постигатото от талантливия й екип
1
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лана е уникално сексапилна!!!....и има уникален глас ;)