Дреме ти със ска

БГз с тяхното "Ново начало"
17 окт 2012 10:46, Петя Славова
7
Дреме ти със ска
Снимка: Mixtape5

С ритъма на ска(фънк) регето, агентите от БГз ще ни вдъхновят да чуем тяхното „Ново начало“. Това е вторият им албум, който те ще представят на партито Reggae is good for you! - 19 октомври, в клуб Mixtape5.
Там ще се състои и премиерата на клипа към първия им сингъл от албума „Дреме ти“.

Снимките на свежото видео се състоят само в един ден и показват емблематични за групата места, в които преминава по-голямата част от времето им - репетиционната, баскетболното игрище, градината около НДК... Самите членове заявяват, че видеото няма специални ефекти, каскади или концепция, а просто представя същността им.

Първото есенно издание на Reggae is good for you! ще наблегне на балканския принос към ямайския звук, като гостите, които ще се присъединят към БГз, са Zafayah и хърватите Balkan’s Hi-Fi, които ще представят своя нова продукция за първи път пред публиката на партито.

Допълнителен бонус пък е, че на място новият албум на БГз ще се продава на преференциални цени, а за първите 50 посетителя ще има специални подаръци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Ska daddy преди 11 години
До brosСтрашна смешка...кога започна, кога попремина. БГз са яка банда, но не точно ска. А колкото до ска сцената - има таква в БГ от едва 6-7 години може би, когато излязоха първите банди и започнаха първите партита, а малко след това и за пръв път гостув в БГ истинска ска банда. 16 години май си слушал друга музика :)
5
0
 
4
 
! Отговори
Real преди 11 години
Първо чуйте музиката, тогава хранете ...леле кви отегчени жалки хора сте...
4
2
 
2
 
! Отговори
хa преди 11 години
a кaк би изтълкувaл името нa групaтa човек !?!? Достa стрaнно име мисля !?!??
3
4
 
3
 
! Отговори
bros преди 11 години
Не че нещо против, *** вече 16 годин откак аз съм на ска (и сродни) вълна. Леко попремина, не усещате ли? А ся *** и пульо мъчи тромпета...
2
3
 
2
 
! Отговори
Честно преди 11 години
Тази статия е за ***.
1
5
 
2
 
! Отговори
z преди 11 години
Zaglavieto i parvite nqkolko izrecheniq ne gi razbiram vaobshte natataka ne chetox. Temata e za triene.