Американските звезди избраха Обама

Марая Кери дори му посвети песен
Обновена: 7 ное 2012 17:59 | 7 ное 2012 17:58,
2
Американските звезди избраха Обама
Бионсе. Снимка: Reuters

Един особено важен въпрос вълнуваше по-голямата част от хората по света в последните няколко дни, а именно - „Кой ще бъде следващият президент на САЩ?“. Е , отговорът вече е повече от ясен, а и някак не бе особена изненада преизбирането на досегашния президент на Америка - Барак Обама.

Оказва се, че всъщност Обама е не само любимец на обикновения американец , но и на значителна част от популярните личности в страната. Факт е ,че през вчерашния ден в профилите на американските звезди в социалните мрежи гъмжеше от постове и коментари, които приканваха хората да гласуват. Не бива да се подминават и леко очевадните намеци на моменти от страна на идолите за това коя бюлетина да изберете.

Има голяма вероятност ролята на феновете и на този тип агитация наистина да е свършила работа на президента Обама и сега резултатите са налице. Ще ви разкажем за някои от най-големите и звездни привърженици на Барак Обама в Америка до момента.

Едно от най-звездните и актуални семейства в шоубизнеса - Джей Зи и Бионсе, подкрепят президента активно още от самото начало на кандидатурата му за първи мандат.

Марая Кери пък от своя страна реши да наруши взеизвестния си принцип да не става рано сутрин и по този начин се отбеляза като една от първите, които бяха в избирателната секция да дадат своя вот. Не стига това, ами Мими до такава степен е възторжена днес от победата на своя избраник, че дори му посвети и песен. Тя носи заглавието Bring It On Home.



Няма как да не споменем и Лейди Гага, която със сигурност не остава назад в агитирането за избор на президент, като се има предвид броят на така наречените нейни „чудовища“ или фенове, които я подкрепят и следват неотлъчно във всичко. Днес певицата изрази радостта си от спечелените от Обама избори, поствайки изказването, че е горда да се нарече американка, след като героят й отново ще може да управлява държавата.

Това бяха само няколко от най-звездните приятели и поддръжници на Барак Обама в САЩ. Да не забравяме и факта , че почти всеки чернокож изпълнител, актьор или популярен американски спортист е също негов фен, разбира се. На снимките от изминалия изборен ден присъстват и други известни личности, гласували за Обама със сигурност, а именно: Will.i.am, рапърът T.I., ар енд би изпълнителя Ne-Yo и неговите колежки Бренди, Le Toya, Мери Джей Блайдж, Кери Хилсън, рокаджийте от бандата Foo Fighters и любимата на цяла Америка с шоуто си Елън Дедженерис.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: звездиБарак Обама
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Zabravili ste nai-golemiq mu poddrujnik: Opra! Tq be6e moje bi nai-golemiq dvigatel za izbiraneto mu...