Бийбър обра статуетките на Американските музикални награди

Риана остана разочарована след церемонията
Обновена: 19 ное 2012 14:14 | 19 ное 2012 13:37,
42

Джъстин Бийбър Снимка: Reuters

Седмица след като MTV раздаде своите награди на грандиозна, но отново разочароваща със своите победители церемония, и в САЩ се раздадоха няколко музикални статуетки късно снощи на Американските музикални награди.

За съжаление, както и преди седмица, и тук изборът бе доста противоречив и награди главно най-често излъчваните и популярни идоли на тийнейджърите в днешно време, а не даде наградите на музиканти с по-дълбоко музикално качество.

В Лос Анджелис с най-големи очаквания пристигнаха Риана и Ники Минаж, които бяха основни претендентки да блестят, като бяха номинирани в по четири категории. Риана обаче остана разочарована, с почти празни ръце, след като спечели единствено за най-добър r`n`b албум, докато Ники Минаж завоюва две статуетки в категориите за рап/хип-хоп.

Джъстин Бийбър за пореден път беше големият победител на нощта. Той прибра най-важната награда – за артист на годината, както и тeзи за най-добър поп албум и най-добър поп изпълнител, което беше очаквано в Америка, където са луди по него, след като той успява да прибере същата награда в две поредни години и в Европа.

И тук наградата за изгряваща звезда отиде при Карли Рей Джепсен, макар Somebody That I Used To Know на Gotye да беше по-голям хит, а другите млади имена One Direction и fun. да издадоха дори повече от един хит.

Най-добра поп изпълнителка беше Кейти Пери, а група – Maroon 5. Тейлър Суифт беше избрана за най-добра кънтри изпълнителка, а Ъшър и Бионсе бяха най-добри r`n`b изпълнители. При рок бандите триумфираха Linkin Park, а сред електронните продуценти Гета успя да пребори Калвин Харис и Скрилекс.

Церемонията не мина и без впечатляващи изпълнения на живо – от Тейлър Суифт, през Карли Рей Джепсен, Джъстин Бийбър и Pitbull, до Стиви Уондър. Вечерта беше закрита от "Gangnam Style" на Psy с изненадващото включване на MC Hammer.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
.......... преди 11 години
Vigilant citizen представя на хората истинската същност на американския шоубизнес. Има доста интересни неща дори за най-невярващите
32
0
 
2
 
! Отговори
............ преди 11 години
То е ясно че друг освен тези преминали програмата " Монарх " няма да спечелят. Цялата работа е че си имат задачи и трябва да ги изпълняват. Промиване на мозъците до крайна степен. Само баламурняците си мислят че наградите и музиката там са много готини. За жалост обаче истината е ужасно жестока. Накрая когато някой изпълнител се изхаби и няма какво друго да приложи се изхвърля на *** , а в по лошия случай следва съдбата на хора като Майкъл Джексън и други световно известни "звезди" ( убити)
31
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И в наше време има страхотни музиканти и идейни творци, но те са повече в ъндърграунд средите:), за мен разните му награди и музикални телевизизи нямат никаква тежест вече, лансира се абсолютния комерс, евтината и кичозна провокация,....Гаги, Бийбъровци и пр. -това са бози, ама пълни бози
30
9
 
1
 
! Отговори
Free преди 11 години
Щом искате да живеете във вашата ера ....живейте си ..никой не ви кара да влизате и да коментирате никого.! Ок ....мразете го ,но всъщност не заслужава това ....не съм му фен ,но се поинтерсовах в какво семейство е израснал и колко се е борил за да бъде това ,което е сега ....научете се да се подготвяте по темата преди да я коментирате .....защото ако ли не ...това само ви прави смешни. Каквото и да говорите той, Гага и Адел са най - талантливите изпълнители на нашето време!
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ерата на подобието на музика.стойностните групи останаха в миналия век.
28
0
 
2
 
! Отговори
do 30 преди 11 години
Spoko i toj 6te porasne. I fenkite mu 6te porasnat. Za nego ostawa edinstweno da si nalee malko akyl w mozyka, 4e da ne si propilee parite.
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Na bieber4o 6te mu prysna sliwkata :D. Bassi Agilera kakwa swinq e stanala, ne e istina naprawo.
26
3
 
7
 
! Отговори
Спец. по местене преди 11 години
Писна ми да слушам за това недоносче, кой по дяволите налива кинти за PR на това идиотче и глупавата му американска чалга. Явно още носи добри печалби за неговите шефове от изпростелите американски тийнейджъри.
25
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки тук си мисли , че е шик и тарикатско да плюе Бийбър, но всеки който разбира от музика и пеене знае, че въпреки сладникавото му излъчване е страхотен певец и дори музикант. И е единственото изключение за сега от такива като Бритни и Риана. Разбира се, рано му е да се сравнява със Стиви Уондър- далече е, или дори с Майкък Джаксън , а и дали ще може някога- времето ще покаже.
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ники Минаж и Джъстин Бийбър, каква комбинация
23
3
 
6
 
! Отговори
Samo minavam преди 11 години
Ще доиде ден,когато ще си повярва и ще започни да шмърка кокато,направо с лъжицата.Нищо ново под Слънцето.
22
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дори педофилите са отвратени от Бибър
21
5
 
14
 
! Отговори
25 преди 11 години
уродът ники минаж и паляка бийбър-мухаха.снимка 5 *****
20
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво по дяволите, става навсякъде с музиката, медиите лансират пълни бози...:(
19
3
 
3
 
! Отговори
Снимка 6 преди 11 години
Какво е това животно на снимка 6? Направо... ужас!
18
3
 
16
 
! Отговори
fs преди 11 години
Пф, една дума - ЗАКРИВАЙ!
17
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Значи този път и аз одобрих клипа на Джъстин Бийбър към песента "As long as you love me" и определено бих му дал награда!Много ми харесва да гледам как Майкъл Медсън пребива Джъстин Бийбър! :-)
16
4
 
30
 
! Отговори
селския преди 11 години
Гледайки кво бълва американския шоубизнес напоследък, ми то вече няма абсолютна никаква разлика нашенската простотия от сорта на Азис, Андреа, Преслава и т.н хахах
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На 4-та снимка да не е Митко от Д2?
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
УжасТ!