Колдплей издадоха филм с най-епичните си изпълнения

Бандата е сглобила спиращо дъха приключение от час и половина
Обновена: 22 ное 2012 15:42 | 22 ное 2012 10:07,
7
Колдплей издадоха филм с най-епичните си изпълнения
Снимка: архив, Reuters

Дългоочакваният от феновете концертен филм на Колдплей – Coldplay Live 2012, вече се появи и е едно от най-вълнуващите преживявания за всеки фен на групата, както и за всички меломани, които оценяват масивните изпълнения на стадиони.

Събирайки някои от най-епичните си изпълнения от турнето си Mylo Xyloto, провело се в последната година след излизането на едноименния албум, бандата успява да сглоби едно спиращо дъха приключение от час и половина, в чиято магия може да се потопи и всеки зрител благодарение на страхотните ефекти, използвани както по време на самите участия, така и при подготовката на филма.

Филмът използва участия като легендарния Glastonbury Festival, паметния гиг в Мадрид отпреди година, но главно огромното в своите мащаби изпълнение на бандата на легендарния Stadе De France в Париж. Освен ударните хитове Paradise и Every Teardrop Is A Waterfall, както и другите парчета от Mylo Xyloto, във филма са включени и класики като Viva La Vida, Clocks и много други. 

Изпълненията са разделени от кратки включвания от членовете на бандата, които говорят с много страст за живота си, за музиката, за близостта си с публиката, за любимите си места по света  и още много теми, които показват музикантите като много земни и човечни хора, разказващи за своите преживявания и емоции.

Визуално всичко е оформено в графити стила на преливащи цветове, характерен за Mylo Xyloto, а наситените багри намират своето най-приказно изражение в ръцете на публиката – въоръжена със светещи гривни, които правят цялата картина на многохилядната тълпа да изглежда сюрреалистично, сменяйки се в хармонична палитра, танцуваща с музиката.

В аудио отношение бандата запазва високото си ниво и успява да изпълни безупречно парчетата си, което все по-често не се отдава на модерните комерсиални изпълнители на деня. Един концертен филм, който си заслужава да се види и усети с всички сетива.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: филмColdplayизпълнения
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
5
 
! Отговори
ВЪРХЪТ СА!!! преди 11 години
Вие, коментиращите, въобще разбирате ли от МУЗИКА??? чалгаджии безмозъчни. COLDPLAY СА МУЗИКАНТИ С ГЛАВНО М, ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, НЕНАДМИНАТИ ТАЛАНТИ. Като не сте компетентни, не си отваряйте плювалниците, защото вони на чалга. Мерси.
3
3
 
2
 
! Отговори
АнтиКаруцар преди 11 години
От Parachutes до тази смешка Mylo Xyloto - много зле пропаднаха, по-скоро се продадоха. То бива, бива, ама песни с Риана да правят...
2
6
 
2
 
! Отговори
ПалячовциИПлагиати преди 11 години
Тея са хибрид между палячовци и плагиатки...Карпатиан Форест рулз!!!А ако искам да слушам подобна музика Ю2 е повече от достатъчно.
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
якоооо