Пее ли Бритни в ремикса на Scream and Shout?

Новото видео на хита на Спиърс е пълно с жаргони и цинизми и нейният глас в него остава под въпрос
15 фев 2013 15:24,
5
Пее ли Бритни в ремикса на Scream and Shout?
Бритни Спиърс, Снимка: Twitter

Има хора, които със сигурност няма да харесат новата визия на Бритни, но мис Спиърс се опитва по максимален начин да се доближи до хората от „гетото" в ремикса на песента „Scream and Shout". Блондинката прави компания на четиримата тъмнокожи изпълнители Лил Уейн, Пи Диди, Уака Флока и Хит-Бой по къси кожени панталонки, изрязано яке на Adidas и високи токчета.

Като единствената русокоска във видеото мис Спиърс кърши тяло и подмята конската си опашка нагоре-надолу за сметка на певческия си талант. В ремикса нейният глас се чува най-малко, а според някои дори не пее тя.

Колежката ѝ Ив направи скандално изказване в шоуто Watch What Happens Live във вторник, в което споменава следното: „Чух, че това може би не е Бритни". Думите ѝ внесоха смут в залата за кратко. А говорителят на звездата веднага отрече зараждащия се слух.

„Това е Бритни Спиърс. Тя пее в песента. Уил Ай Ем искаше участието ѝ и тя го направи", каза той пред TMZ.

Не само гласът на Спиърс може да се окаже тема за коментари. В текста на ремикса има доста нецензурни думи, като думата „к*чка" е почти във всяко изречение. Нищо чудно скоро тази песен да бъде цензурирана в по-консервативните страни и от нея няма да остане много текст за слушане.

Диди умело използва шанса да рекламира водката „Ciroc", за чийто маркетинг се грижи и тя се забелязва в кадър.

Вижте видеото тук!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Калина преди 11 години
Боже мой, вие добре ли сте първо, че Бритни не е кифла. Второ кой мислите е пял та гласът е точно като на Бритни и трето за думата к*чка... вие сериозно ли. Това е нещо като нейно лого, а не че нарочно е сложено още от песента й Gimme More та досега винаги нейното лого си е било Britney Bitch..
3
0
 
2
 
! Отговори
martony преди 11 години
Уникално глупав ремикс. Нито Рап, нито поп, нито хип хоп. Шит. Рик Рос - Хъслин е парчето! :))) Клипа е под всякаква критика, че те нашите БГ клипове са хиляда пъти по по-хубави.
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тя пък щото Фърги не е двойна кифла и двете западнаха нещо
1
4
 
4
 
! Отговори
ined преди 11 години
Фърги да не е болна от грип, че са взели тая кифла Бритнито?