Голямо и мало се шейква с Румънеца и Енчев!

Рапърите посветиха клип на уволнения пловдивски учител
Обновена: 28 мар 2013 14:56 | 27 мар 2013 11:35,
35
Голямо и мало се шейква с Румънеца и Енчев!

Първият у нас видеоклип на "Харлем шейк", е в подкрепа на уволнения пловдивски учител Христо Данев, обявиха Румънеца и Енчев. Във видеото е монтирано и част от скандалното клипче.

„По всички краища на земята се интерпретират и снимат "Харлем шейк" видеа”, разказва Румънеца. „Страшно му се изкефихме и решихме, че това може да е част от наш проект.” Така се ражда идеята за „Да Клуб”, като първоначално двамата мислят да направят селф мейд "Харлем шейк" – за чисто забавление, което просто да се качи в нета. После обаче Румънеца и Енчев решават, че ще снимат и видеоклип.

„Както си пътувахме за Бургас - ей така, в колата ни хрумна да снимаме клип в морския град”, твърди Жоро Енчев. А Румънеца допълва: „Още по път се обадихме на режисьора със звучния артистичен псевдоним Bashmotion (по-известен като Баша). Идеята за клубен "Харлем шейк" толкова му допадна, че още на следващата сутрин беше в Бургас със снимачен екип и съпътстващите такъми”.

 

„Нямахме нито сценични дрехи, изобщо не бяхме подготвени, но успяхме да се справим доста бързо. Нашите приятели от „Бургас търси талант” пък ни помогнаха много и за снимките се стекоха над 50 души. И всички те се забавляваха и направиха истински купон, смее се Енчев.

 А дуетната му половинка допълва: „Комбинирали сме клубни сцени с "Харлем шейк", така че се получи първият клубен "Харлем шейк", както и първият у нас клип, комбиниращ няколко "Харлем шейк"-а, заснети на различни локации”.

Докато обаче тече монтажът на клипа, гръмва скандалът с уволнения пловдивски учител Христо Данев. Организираното от него „шейкване” на ученици според училищните власти било недопустимо и уронващо престижа и на учители, и на школото. „Взехме този случай присърце”, категоричен е Енчев. Според него няма нищо лошо през свободното си време ученици да се забавляват по този начин. Нещо повече, двамата музиканти застанаха плътно зад Христо Данев и призоваха от национален ефир даскалът да бъде върнат на работа. Видеото пък решиха да посветят на тази кауза.

За останалите участници във видеото Румънеца и Енчев издават, че баш по харлемски се шейква и една баба с пазарска торба, а също и целият баксетболен отбор на „Черноморец”-Бургас. Има и още атрактивни образи като монтьор, който „полудява” и става целият в масло.

„Цялата държава се шейква в момента! И ние с нея! Очакваме мало и голямо да се шейкне също!”, шегуват се рапърите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Простаци в подкрепа на простащина, логично е!
31
4
 
3
 
! Отговори
друсай върти местиии преди 11 години
ПО ДОБРЕ ХАРЛЕМ шейк отколкото кондьо перслава азизо шейк
30
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пише се "мало и голямо" а не "голямо и мало". Ясно ли ви е?!?!
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
26, ами какво да правим, да си драскаме клечката и ние ли? Нищо лошо не са направили, нито те, нито учителят. Само се забавляват. Не пречат на никого.
28
1
 
12
 
! Отговори
Мънгал преди 11 години
Толкова са жалки...от идиотизма да градят имидж.Боже мой на какво са готови хората само и само да получават медийно внимание............клоуни от долнопробен цирк.
27
2
 
1
 
! Отговори
Laudie преди 11 години
Само забележете пиенето-Lauder's 12 YO.Смея да твърдя че няма по добро уиски особено на цена 32 лв.
26
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде стига вече с този похотлив даскал. Правилно са го уволнили, гледах клипа в училището, а аз съм от хората, които нищо човешко не им е чуждо, но..... от гледната точка на родител или на вече възрастен човек...... това клипче ми дойде твърде просташко с елементи на сексуална перверзия. Ако в това клипче беше моето дете, на този учител уволнението щеше да му е най-малкия проблем.
25
2
 
1
 
! Отговори
jiko преди 11 години
"sheikva" ???????????
24
3
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Хората гладуват, стачкуват, палят и се хвърлят от високите етажи, а те се шейкват! Широко им е около врата на Румъница Енчев, но не дразнете хората!
23
1
 
20
 
! Отговори
Името преди 11 години
Румънеца да си ходи в Румъния, Енчев, в Енчево ...
22
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре дошли в ерата на идиокрацията!
21
2
 
10
 
! Отговори
до 20 преди 11 години
Песничката на корееца беше глупава, но също като танца на патетата имаше някакви стъпки, движения и музика, приличаше на танц. От кога кривенето стана танц? Дори традиционните негърски танци са с повече ритъм и естетика от откровеното маймуничене на харлем шейка. А 30 секундното повторение на "музикалния" мотив е направо върха!!!
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Недорасла държава.... жалко! (Има нови методи на обучение, десетки пъти по-успешни от досегашните които се вижда, че са толкова не ефективни.. Просто вижте състоянието на държавата. Държавници израснали през комунизма, с разбиранията на комунизма и застаряващата нация с манталитет.... манталитет заради който заслужава да бъде изтрита. Бях много голям оптимист, но реално тук никой не го чака нищо хубаво. ШИ*АН ЧОВЕШКИ МАТЕРИАЛ ТОВА Е МОМЕНТНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ.
19
2
 
1
 
! Отговори
asd преди 11 години
Шейк ит Бейби!
18
4
 
5
 
! Отговори
16 преди 11 години
Не са само американците. Виж корееца с глупавата песничка. Просто болшинството хора са пълни *** !
17
7
 
12
 
! Отговори
Браво ! преди 11 години
Следващият даскал-герой какво ще им позволи на пуберчетата? Една малка оргийка ? Или леко надрусване ? *** селска държава ! Имитират само *** от Щатите, защото акъла им стига само за това. Как пък един път нещо свестно не взеха от Запада? Само *** номера копират !
16
2
 
3
 
! Отговори
kaka pena преди 11 години
Жалко подобие на Harlem Shake. Не е надъхващо, скучно е и ако не бяха си направили реклама със световния хит изобщо нямаше да разберем дори че ги копират.
15
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България може да избира новите си герои - протестиращата жива факла, или учител, заснел питомците си да се кълчат и имитират секс пред камерата в училищния двор!!!!!
14
2
 
14
 
! Отговори
rusnak преди 11 години
Американците, трябва да се признае, са голяма работа!! Само те могат, от нещо откровено малоумно, да направят световна истерия. То вярно че и светът си е ***.
13
2
 
18
 
! Отговори
Oleee преди 11 години
Голямо и мало все повече оглупява и изпростява. Да живее световната простотия! Докъде се докарахме само за 23г. ...