Поредна издънка на тийнидола Джъстин Бийбър

Певецът се изказва неуважително по адрес на Ане Франк
16 апр 2013 10:26,
31
Поредна издънка на тийнидола Джъстин Бийбър
Джъстин Бийбър. Снимка: Reuters

Дали заради кризата на световната музикална попсцена в последните години, дали именно заради хейтърите, но Джъстин Бийбър по един или друг начин се превърна в един от най-обсъжданите музиканти в света от известно време.

Канадският тийнейджър завоюва милиони фенове сред своите връстници и се радва на сериозна популярност сред тези възрастови групи, но търпи сериозни критики сред по-възрастните меломани, както и от критиците.

Вълната на негодувание срещу него обикновено е доста сериозна при всяко ново парче, което започва да се разпространява заразно от комерсиалните телевизии и радиа и сякаш се подхранва сама все повече и повече. С действията си преди броени дни обаче, Бийбър даде на голяма част от своите антифенове съвсем основателни причини да го мразят допълнително.

Канадецът в момента е на турне из Европа и преди шоуто си в Амстердам миналата седмица той реши да опита да попие малко култура и история от Стария континент, като посети музея на Ане Франк в холандската столица.

Той е посветен на 15-годишното момиче от еврейски произход, укривало се в Амстердам в продължение на две години след началото на Втората световна война и описало живота си в страх от нацистите през този период, след което е заловено и откарано в концлагер, където и загива. Дневникът й обаче бива намерен по-късно, като разказаната трагична история в него завладява света след края на войната и невръстното момиченце се превръща в една от най-известните жертви на преследването на евреите през войната.

Музеят днес служи за спомен както за нейния живот, така и като цяло за тези събития и изгубените животи.

След като прекарва един час там обаче, младият канадец явно не успява да прояви съобразителност и достатъчно уважение към историята и на излизане пише в книгата за гости:

„Беше наистина вдъхновяващо да дойда тук. Ане е била страхотно момиче. Надявам се, че тя щеше да бъде моя фенка (за което канадецът е измислил своя дума – belieber). 

Повърхностното и не особено уважително отношение на тийнзвездата към трагедията на жертвите и на Ане Франк веднага разбуни духовете, които нападнаха изпълнителя съвсем заслужено. Това е поредното издънка на младежа, но от днешните звезди, нашумяващи още в такава крехка възраст, за съжаление вече не можем да очакваме повече.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
lara преди 10 години
i love you and love
23
5
 
7
 
! Отговори
Belieber преди 11 години
Скъпи хейтъри!Исках само да ви кажа, че парите които той получава за един концерт са колкото нашата нищожна заплата да 1-2 години!Част от тези пари вие изхарчвате за цигари и алкохол ,а той ги дарява в някои училища и кампаний!Та той дари 100 000$ за училище което помага на бедните деца да се образоват!Той дари толкова много средства за Япония и Хайти!Защо тъпите жълти вестници не пишат за добрите дела които той прави,а само за някакви преувеличени неща!Да казал го е!И вие веднага да го нападнете
22
5
 
3
 
! Отговори
Джаскан Бобър преди 11 години
на много хора тук им текат лигите за малкото тясно дупенце на Бобъра ... и са прави Докторите препоръчват да се използва грес и едри съчми за добро сцепление!
21
4
 
6
 
! Отговори
дърт гейзер преди 11 години
Е, тъпичко е момчето... ама се надявам да е тесен. С удоволствие бих му го турил!
20
3
 
9
 
! Отговори
До 21 преди 11 години
Да ти имам представата за успех! Според теб всеки *** с малко пари е успял, така ли? То по тая логика да знаеш дилърите на дрога и сутеньорите колко са успешни...
19
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това жалко скапано *** заслужава да бъде сериозно изкривено от бой , дано го смелят някъде до неузнаваемост.
18
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
поредното самозабравило се гейзерче!
17
5
 
9
 
! Отговори
Extremist преди 11 години
Такива дето с "Кинти" им идва самочуствие им препоръчвам магистралата и повече да надуват дудуци(за повечко кинти) :)))))))))))))))))
16
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Те такива бързо прегарят, дето почват да ги прехвалват в крехка възраст. Ей го на Маколи Кълкин е наркоман без оправяне и колко други са така...
15
6
 
13
 
! Отговори
Extremist преди 11 години
Да не би всъщност фамилията да е "бобър" Джъсти Бобъра Звучи Добре.А кой всъщност му е фен ??????????????????????????????????????
14
5
 
13
 
! Отговори
Extremist преди 11 години
Тоя бил звездаХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААХААААААААААААААААААААоф не мога повечеАз сега научих че го има
13
4
 
11
 
! Отговори
Селчо преди 11 години
*** ....
12
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако светът знаеше нивото на матриала в Бг то изцепките на Бибър щяха да са адски невинни искучни.
11
8
 
13
 
! Отговори
Мазния преди 11 години
Чудя се дали ще пищи много, когато му разпарям ***. Мамин сладък :*
10
5
 
24
 
! Отговори
catenaccio преди 11 години
1994г. е може би най-ужасната в историятана музиката:- Кърт Кобейн се самоуби- роди се Джъстин beLIEber
9
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Снимката обаче кърти отвсякъде.. травеститче отвсякъде..:)
8
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нещо много на сериозно се е взел този, ама да внимава, че падането от високо боли! Кака му Ейми е поредният пример. Та да не четем и за него такива новини след няколко години.
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още от раждането си тоя е една голяма издънка! Хубаво, може да пее (и за това се съмнявам), ама оттам нататък е кръгла нула! И естествено го харесват само разни безмозъчни, които са горе-долу на неговото ниво.
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много рано е станал известен и смята , че света се върти около него ?Американците се шегуват : трябва ли да ходин в музей и да пишеш ?
5
5
 
19
 
! Отговори
Silver до 4 преди 11 години
До АнонименИзводът е, че щом не се отнасяш с уважение към човечеството и страданието на хората си пълен ***!Прави си сметката за себе си, щом не го разбираш.