Карл Кокс е вече в България!

Вижте какво каза самият той за Dnes.bg
Обновена: 19 апр 2013 15:58 | 19 апр 2013 15:58,
9
Карл Кокс е вече в България!
Карл Кокс. Снимка: Reuters

Един от динозаврите на електронната сцена, едно от имената, благодарение на коeто тя се разви и разпространи първоначално – Карл Кокс, отново гостува в България днес в зала Арена Армеец. Той вече е в залата и се подготвя за партите довечера от 21:00 часа!

Роденият на 29 юли 1962 г. в Барбадос чернокож музикант вече предостави на феновете в България няколко незабравими партита в последните години. Това е неговата шеста визита в България, като последните му изяви все още държат пресни и хубави спомени на всички докоснали се до неговата сила – независимо дали през 2008 или 2010 г. в София, или на плажа на Cacao Beach през лятото на 2011.

Преди няколко дни на пазара излезе продължението на култовата серия Pure Intec на лейбъла на Карл Кокс Intec Digital. Компилацията идва 9 години след старт на поредицата през 2004 година.

Разбира се, на партито в Арена Армеец, ще чуем голяма част от Pure Intec Two. Компилацията тепърва ще бъде представяна със серия тематични партита, а Карл Кокс пристига у нас дни, след като събра най-големите имена от техно сцената под купола на Carl Cox Tent на Ultra Music Festival в Маями и беше хедлайнер на най-големия фестивал за електронна музика в Европа – Time Warp в Германия.

Самият Карл Кокс вече е в България, в зала Армеец и се готви за партито. Той покани всички свои почитатели да присъстват тази вечер от 21:00 часа. Вижте самият Карл пред Dnes.bg:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Карл Кокс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
4
 
! Отговори
11 преди 11 години
Досега не съм видял *** или *** с високи интелектуални възможности или ако има те най- вероятно са *** от някоя по- висша раса, която са омърсили, за съжаление.
8
8
 
5
 
! Отговори
Да ти го навра преди 11 години
До ЛюбопитенЕй мазен краставичар това шимпанзе черното ако те хване ще ти сцепи халката от Е...не само да те разбере кво пишеш тука Селянин Мазен си ти
7
4
 
16
 
! Отговори
Hate преди 11 години
ПРОПУСКАТЕ ХУБАВАТА МУЗИКА ЗАРАДИ ТАЯ *** ЧАЛГА
6
3
 
14
 
! Отговори
[!] преди 11 години
Вие отдолу сте смешни чалгарчета нали? Ама какво питам и аз.. естествено, че сте! Когато не знаеш нещо е по-добре да си мълчиш, вместо да се излагаш. Този човек е направил повече за световната сцена повече от порно-певачките за 30000 години ще направя само за една България. Но и да ви се обяснява файда няма да има. Живейте си непросветени и боси и такива си умрете :) Сега е ваш ред да започнете да ме обиждате :D Друго не се очаква от простаци
5
13
 
8
 
! Отговори
Любопитен преди 11 години
Аз не разбрах в коя клетка на зоопарка ще го настаните тоя и колко ще струва билетчето да идем да го разгледаме отблизо? Може ли да си носим банани и да му даваме да яде в клетката, напишете моля.
4
20
 
5
 
! Отговори
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ преди 11 години
ПАК ЛИ ТОВА ШИМПАНЗЕ БЕ??? НЯКОЙ ДА МУ ДАДЕ БАНАНИ И ДА СИ ГО ПРАТИ КЪМ ЗЪНЗИБАР.СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТОЯ ***..ТОЙ ТАКА И НЕ РАЗБРА ЧЕ ОТ НЕГО ДИ ДЖЕЙ НЕ СТАВА...САМО ЕДИН НАРКОМАН НА ХЕРОИН МОЖЕ ДА ГО СЛУША ТОЗИ ***...КОЛКОТО ДО 3 ТЕБ ЩЕ ТЕ ШЛАПЯ..НЕ ГОВОРИ В МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО *** НЕЗЕМЕН
3
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Карл ще ни шляпа с гумената палка!
2
5
 
6
 
! Отговори
:P преди 11 години
Всички, които ще присъстват да приготвят чертожните инструменти.
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Увавец :D