Лео и Део ще ни пеят за морето и гъвкавите момичета

Двамата се събраха за парчето "Целият свят"
9 май 2013 16:25, Петя Славова
3
Лео и Део ще ни пеят за морето и гъвкавите момичета
Лео и Део. Снимка: Екипът

Лео и Део са ни подготвили ново парче, което ще ни покажат през юни.  Кръстили са го "Целият свят“. Песента отново има вкус на море и се върти около слънцето, купона, гъвкави момичета и забавления. В клипа обаче има интрига между добрия и лошия герой, като остава загадка до премиерата на кой от двамата сладури е поверен имиджът на „лошия“.

Снимките на видеото бяха направени преди дни в уникална пустинна местност до Варна и в село Крапец, където Лео и Део заведоха любимите си жени за подкрепа.

Годеницата на Лео Лучия участва като консултант в стайлинга, а новото гадже на Део направо взе участие в клипа. Текстът на парчето е на Лео и Део, музиката е дело на Бате Пешо, а видеото е поверено на хип-хоп режисьора Bashmotion.

Италианецът води собствено кулинарно шоу. Миналата година направи с рапъра Играта летните хитове „Хайде на морето“ и „Weekend”, както и първото си парче на български „Яко парти“.

Део пък напоследък се изявява с яки танци в Dancing Stars, където и намери новата си любима Елена. Тандемът се събира за трети път в общ музикален проект, като преди години двамата направиха хитовете „Пази маса“ и „Е, и?“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
8
 
! Отговори
Елтън Жон преди 10 години
Тия да земат да си го сложат,а?Де***ба и геевете,де***ба...само Дичо им липсва ,да ги държи за макарите