Още впечатляващи изпълнители за Spirit Of Burgas!

Paul Oakenfold и DubFX допълват списъка с имена
31 май 2013 14:19,
0
Още впечатляващи изпълнители за Spirit Of Burgas!
Paul Oakenfold Снимка: Reuters

В края на юли тази година се задава поредното шеметно издание на Spirit Of Burgas и организаторите продължават да изненадват приятно феновете и посетителите си с нови и нови имена. В последните дни се появиха две нови имена за Solar денс сцената, които със сигурност ще привлекат още повече гости на тазгодишното издание на фестивала, който успя да се утвърди като водещ у нас след страхотните си издания в миналите години.

Първо, към вече обявените транс фурии Above & Beyond, се присъединява друга легенда от този стил – Paul Oakenfold, който до скоро беше сред най-споменаваните имена на електронната сцена. Макар да позатихна и вече да не е толкова активен откъм продуциране, Oakie e един от динозаврите на транс и въобще електронната музика и се счита за един от главните виновници за нейното световно разпространение до подобни мащаби. Хитът му Southern Sun не един път е определян за най-доброто парче в историята на електронната сцена, а безбройните му ремикси го направиха известен и сред мейнстрийм звездите, които го каниха да продуцира не малко техни хитове.

По подобна линия беше той и в България преди 4 години, когато дойде заедно с Мадона като подгряващ диджей на нейния концерт, а след това направи едно страховито парти в клуб Ялта на връх 50-тия си рожден ден. Подобни емоции могат да очакват и всички, решили да посетят Spirit Of Burgas на 27-ми юли, а особено фактът, че Above & Beyond и Oakenfold ще са в една и съща вечер и ще пускат един след друг, говори за задаваща се много силна нощ под бургаското небе.

   

На следващата вечер обаче гостите могат да очакват не по-малко шоу – те ще могат да се насладят на оригиналното и нетрадиционно звучене на DubFX, с което той покорява публиката по цял свят. Австралиецът Ben Stanford ще впечатли присъстващите с креативната си музика, която той сам създава с помощта на лууп станцията си. С музиката си той комбинира бийтбокс, дъб, реге, хип хоп и дори дръм енд бейс, а с текстовете си винаги изразява своята позиция по общественозначими теми и въпроси. Затова и австралиецът успява винаги да докосне публиката с изпълненията си и да я накара да се върне отново.

   

Тези бележити артисти се присъединяват към обявените вече имена от ранга на Wu Tang Clan, Chase & Status, Andy C, Enter Shikari и други и обещават на феновете още един незабравим Spirit Of Burgas и тази година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари