Патрисия Каас ще изпълни песни на Едит Пиаф

Един ваш коментар може да ви донесе покана за концерта
Спонсорирано съдържание | Обновена: 3 юни 2013 14:14 | 3 юни 2013 13:57, Петя Славова
2
Патрисия Каас ще изпълни песни на Едит Пиаф
Патрисия Каас. Снимка: „БГ Саунд Стейдж“

Доста известни имена в музиката стигнаха до българската сцена. Ето, че след Бон Джоуви и Депеш Мод идва ред и на френската звезда Патрисия Каас. Срещата с нея е на 21 юни в зала 1 на НДК.

Каас ще ни представи своя нов проект, с който отдава почит на великата Едит Пиаф. В София ще звучат 21 от най-емблематичните песни на Пиаф в изпълнение на съвременната икона на световната музикална сцена, която има 18 милиона продадени дискове.

Каас не е обикновена певица. Французите гледат на нея като на световен посланик на Франция, защото точно тя отново пробуди интереса към френската песен. Стилово нейната музика е смесица от поп и джаз и това допада милиони хора по света, заради които Патрисия е постоянно на път.

И ето, че феновете ѝ я докараха и в България. В интервю за роден вестник дамата наскоро казва: „Аз пея навсякъде, където има моя публика и където има хора, които искат да ме чуят. Освен това много се забавлявах предния път, когато бях тук да представя своето кабаре и трябваше да се върна отново". Тези думи са едно обещание за наистина страхотно шоу, направено с любов и уважение към публиката.

Освен с прекрасния си глас Патрисия иска да зарадва феновете си и със сценично шоу, включващо различни инсталации и осветление. Музикалният ѝ проект пък е под аранжимента на момчето чудо на Холивуд Абел Корзиеновски, номиниран за Златен глобус за работата си по филма на Том Форд "A single man" и филма на Мадона "W.E.".

И ако вече сме събудили интереса ви към тази невероятна личност, сега ще ви подарим и възможността да я чуете на живо! За целта просто трябва да влезете тук: https://www.facebook.com/tialoto.bg/app_126715167410172, да харесате страницата и да споделите настроението си с коментар под видеото. Двама от вас (всички коментирали) ще имат възможността да получат поканa за невероятния спектакъл на Каас.

Победителите ще бъдат обявени на 17 юни в страницата на Tialoto.bg и с тях ще се свържем допълнително.


 


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари