Патрисия Каас ни припомня Пиаф

Пускат допълнително билети за концерта й
20 юни 2013 10:40, Петя Славова
2
Патрисия Каас ни припомня Пиаф
Снимка: БГ Саунд Стейдж

Световноизвестната френска певица Патрисия Каас ще пее у нас точно на празника на музиката – 21 юни, който Франция празнува всяка година на този ден. Тя ще представи проекта си „Каас пее Пиаф“, с който в продължение на една година обикаля 30 държави, участва в 100 концерта с над 300 000 души публика. Концертът на Каас ще бъде в зала 1 на НДК.

Патрисия ще пристигне у нас един ден преди шоуто от Букурещ, където изнесе два зашеметяващи концерта. Както е известно, изцяло разпродадени бяха концертите й в най-престижните зали в света - Royal Albert Hall в Лондон, Carnegie Hall в Ню Йорк, Paris Olympia, Operetta Theatre в Москва, Sejong Cultural Center в Сеул.

В гримьорната на Патрисия в зала 1 на НДК организаторите на концерта са предвидили да има свежи цветя и леки закуски. А след концерта по нейно желание тя ще посети ресторант с българска национална кухня.

Цели два часа българските любители на френския шансон ще се наслаждават на таланта на красивата французойка. Спектакълът, над който Патрисия и екипът й са работили две години ще пренесе публиката в средата на миналия век и ще й припомни съдбата и творчеството на голямата френска певица Едит Пиаф. През 2013-а се отбелязват 50 години откакто светът се прости с нея и това е поводът Каас да обвърже съдбата си с нейното творчество. Шоуто е с новаторски сценичен дизаин, инсталации и осветление, което е различно от всичко на сцената днес – нещо абсолютно ново.

В спектакъла участва и един от най-известните френски танцьори Кевин Мишел. Публиката ще види и непубликувани, уникални и непознати снимки на Едит Пиаф, ще чуе най-популярните песни на Пиаф, обработени от младите музикални таланти на Фабрис Бровелли и Кристоф Корре. сред които: "Les amants merveilleux", "Non, je ne regrette

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Edith Piaf se varti v groba!!!!