"Голямо междучасие" 5 с D2 и Революция Z

Музиканти отново избират най-добрата ученическа група
18 окт 2013 10:23, Петя Славова
0
"Голямо междучасие" 5 с D2 и Революция Z
Снимка: Creative Energy House

За пети път ученическите музикални банди ще премерят таланта си в "Голямо междучасие". Конкурсът, организиран от D2, ще бъде на 19 октомври 2013 г. от 17.00 ч. в Jumbo Plaza.

На сцената ще излязат специалните гости на концерта - Революция Z, миналогодишните победители Downer Kill, D2 и петте групи финалисти от националния конкурс – Metal Heart от Петрич, Simai от София, In Darkness от Търговище, WTF от Троян и Enkhaosment от Дупница.

Тази година Димитър Кърнев реши да дадe шанс и на още две групи, които са 6 –ти и 7-ми по вот, да се борят за голямата награда. Решението е основано на изключително високото ниво, което показват участниците в конкурса, отбелязват организаторите. Това са групите A Beautiful Lie от Пазарджик и Slix от София.

След като пребориха конкуренцията на групи от цялата страна, за които гласуваха 24 940 потребители в официалния сайт на конкурса, финалистите ще трябва да убедят и журито в лицето на D2, че заслужават голямата награда по време на живите си изпълнения. Събитието е с вход свободен.

Победителят - най-добрата ученическа група за 2013 г. ще бъде обявена след края на концерта.
Голямата награда е продуциране и запис на песен в професионално студио и заснемане на видеоклип.

Водещ на концерта ще бъде Дидо от D2.

За да улеснят придвижването до мястото на концерта, организаторите са осигурили специални автобуси, които на 19 октомври от 15:00ч. ще тръгват на кръгъл и половин час от паркинга пред стадион „Васил Левски”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари