На първо място за нас с Христиан е сексът, обяви Мария

"Съпругът ми винаги ме е носил на ръце"
Обновена: 8 мар 2015 20:13 | 8 мар 2015 15:58, Веселина Йорданова
112
На първо място за нас с Христиан е сексът, обяви Мария
Мария и Христиан на сватбата им. Снимка: БулФото

Попфолк певицата Мария обяви, че се чувства отлично като омъжена жена и че съпругът й – бизнесменът Христиан Гущеров, винаги я е носил на ръце.

Още по темата
На първо място при нас е сексът, на второ място - отношението, времето, чувството за хумор, понякога и словесните войни. Христиан е всичко онова, от което имам нужда, откровена е тя в интервю за „Труд“.

Певицата обаче отказва да каже къде е бил църковният й брак, за който се тиражира, че се е състоял в храм-паметника „Александър Невски“ въпреки забраните.

"Всички онези, които сега ровят около тази тема, някога ми бяха приятели и се опитваха да бъдат твърде близо до мен", отсича Мария. За сватбата си тя казва, че е било много весело и единственият недостатък бил, че времето е минало много бързо.

„Не съм си позволявала авантюри за една нощ. Моногамията е част от любовта, която бих искала да изпитвам и да получавам... Всичко останало е просто гимнастика, а не любов“, разяснява още тя.

На въпрос каква е причината за липсата й на концерта за наградите на телевизия „Планета“, певицата отговаря: „Като един човек, който държи на себе си и на всичко онова, което прави, смятам, че присъствието ми не беше наложително там и нека не забравяме, че това не е концерт, а форум, отбелязващ годишните музикални награди на телевизия „Планета”... Това, разбира се, не променя моето отношение към фирма „Пайнер”, ние продължаваме съвместните си участия, песни и клипове“.

Нещата, които правя - като работата ми с музиканти от поп гилдията, и разнообразният ми репертоар са с цел да не ограничаваме жанра, да не го вкарваме в рамки, обяснява тя.

Освен че „се зарежда от младия си мъж“, Мария разкрива, че за да се справи с всичките си ангажименти, става между пет и седем сутрин, а фигурата си поддържа с тренировки и диети.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: поп фолкМария Гущерова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На кого му пука как живее някаква чалгарка и син на човек обрал обществото с боновите книжки. Единствено обществото може да излъчва негативна енергия към такива хора.
31
0
 
17
 
! Отговори
az преди 9 години
A be zacho ni zanimavate s tezi
30
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"На първо място за нас с Христиан е сексът, обяви Мария"..........Аз пък си мислех, че на първо място за вас е яденето и с*ането ... както се полага на дърти и самодоволни прасета като вас.
29
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това на снимката все едно е реклама на филма междузвездни войни... джаба целува йода в 20 серия и следва ...
28
0
 
24
 
! Отговори
нина преди 9 години
ехааааа повервала си мара и ние сега да й веррваме! я стога секс с тоя мъж, плюла си си на сората маро за мангизите стига се првзема!
27
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Християн Ислямов.
26
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А пробвай ти да го носиш, мухахаха...
25
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мазни селяни-чалгарасти.
24
0
 
33
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
ХАХАХАХАХАХАХАХА, на първо място бил секса. Ама, моля ти се. Ти ако правиш секс с този и го обичаш наистина, значи си за лудницата.Сега застани честно на детектор на лъжата и пак кажи, че всичко е окей и не е заради финансовото му състояние.
23
0
 
10
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 9 години
ФУК , ЧЕ ТРЪЦ.ЧЕ ТИ СИ НАПИКАНА 20 КГ. -- НЯМА И ЕДНА ТОРБА ЦИМЕНТ- А ТОЙ Е ЯКИЧЪК .ТО И КУЧЕТО С ДЪРПАНЕ ЩЕ ТЕ ОТНЕСЕ. ВИЖТЕ МЕ , ПА СЕ НАЧУДЕТЕ. НЕКА МИНАТ 1-2 ГОДИНИ И ТОГАВА НИ СЕ ПОХВАЛИ. ПОЖИВЕЙ СИ НА ЧУЖДИ ПАРИ И СЛАВА.
22
0
 
23
 
! Отговори
бб преди 9 години
секс между два шарана !!!..секс,като рибите ...допираш партньора и на секундата вече не си мома !!!!...и после ходиш да се хвалиш,вижте ме аз правих секс !!Марче ,ако искаш да правиш секс *** по затворите ,там ще ви обслужат сексуално и двамата !!..особено гущеров...ще има сватба голяма !!!
21
1
 
32
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
ох, завалията, жив да го оплачеш, и той има проблемите на Берлускони, Не може да се отърве от кравиви жени който го преследват. Е пич проблема си е твой, ако тати не беше крал толкова сега щеше да си като мене и никой да не те преследва и притеснява.
20
0
 
41
 
! Отговори
cat преди 9 години
Секс?!Този под шкембето си вижда ли си го?
19
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хвани единия ,удари другия!И двамата са скапани!Тя с джуки за кюфтета, той -квазимодо на "медикаменти" !
18
0
 
50
 
! Отговори
s2000 преди 9 години
Къв Гущеров...то тоя цял динозавър....а секса им...направо ми пада либидото като си помисля за сцената
17
0
 
46
 
! Отговори
Васко преди 9 години
Толкова много го обича, че няма никакво значение какъв цвят му е Бентлито.
16
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая още ли си мисли,че някой вярва на глупостите,които плямпа!? Вече не е смешна,а направо жалка. Аман от златотърсачки! Отврат!
15
0
 
26
 
! Отговори
Евтинио преди 9 години
Да те награбят тогава цялото им семейство
14
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От такива пачи хората сменят резбата.
13
0
 
49
 
! Отговори
лупи преди 9 години
Само мисълта за тази гледка ще ме накара да не правя секс 1 месец...